Babynest

Hos Legehimlen.dk finder du et solidt udvalg af babynests fra mærket Filibabba. Vores babynests er skabt for at give dit nyfødte barn en følelse af tryghed efter sin velkomst til verden, og derfor imiterer vores babynests trygheden, som barnet har oplevet i moderens livmoder. Babynestsene kan bruges af dit nyfødte barn, så dit barn kan få en god start på livet, ved at søvnen bliver optimeret på bedst mulig vis. 

Forældre til for tidligt fødte børn bliver desuden anbefalet af læger at benytte en babynest, da børn, der er født for tidligt, har brug for ekstra tryghed. Denne tryghed bliver genskabt med vores babynest fra Filibabba, som har en unik lukning, der omkranser dit barn og giver guldet i dit liv ekstra tryghed.

 

Filtrering
1 vare(r)
BabynestLuftballonStvetRosaFilibabba-20
1 vare(r)

Giv dit barn tryghed og komfort med en babynest

Med vores babynest kombinerer vi tryghed og komfort, så dit barn kan få den bedst mulige søvn. Babynesten er særdeles praktisk, da den kan åbnes og dermed vokse i takt med dit barn. Det er også muligt at lyne siderne af madrassen, så du har en sengerand, når dit barn er vokset ud af vores babynest. For at skabe trygge rammer og optimere sikkerheden, skal du være opmærksom på, at dit barn skal placeres i den modsatte ende af, hvor snorene befinder sig – og disse skal desuden altid være bundet, mens babynesten er i brug. Babynesten skal altid stå på en plan overflade.

Stoffet i babynesten er 100 % organisk GOTS certificeret bomuld, og dette kan tages af og vaskes. Skab et fuldendt udtryk med matchende sengetøj, du også kan finde på vores hjemmeside. Babynesten måler 25 x 65 cm indvendigt, mens den udvendigt måler 50 x 85 cm. Madrassen er 4 cm tyk. Fyldet i madrassen består af skum og vat.

Øvrigt babyudstyr og accessories

På vores hjemmeside kan du finde et stort udvalg af accessories og udstyr til dit barn udover vores babynests. Hvis du vil give dit barn yderligere tryghed, når det ligger i sin babynest, så har vi et bredt udvalg af bløde nusseklude i fine former og farver. Vores hjemmeside rummer også produkter som puslepuder og suttesnore, så du kan bibeholde dit barns tryghed. 

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål. Vi kan kontaktes på telefonnummeret 21431327 eller via mail på info@legehimlen.dk. Der er også mulighed for at besøge os i vores butik i Hjerm, hvis du har brug for det. Vi står klar til at hjælpe dig.