Waytoplay

Waytoplay er en serie af fleksible bilbaner i rågummi. Bilbanerne kan sættes sammen på kryds og tværs af de forskellige pakker, så barnet kan bygge endnu større bilbaner og der kan også tilkøbes ekstra tilbehør såsom vejbaner, kryds, start- og mållinjer og parkeringspladser.

Waytopay bilbanerne fungerer på næsten alle slags overflader - inde som ude. Du kan skylle dem af efter leg. Alle bilbaner er fri fra BPA, cadmium, PAH & ftalater. Der er tryk på begge sider af banen.

 

Filtrering
3 vare(r)
Udsalg
Spar 27%
WaytoplayVejdeletilbilbaneStartSlut2dele-20

På lager

Specialpris 51,00 DKK
Pris: 69,95 DKK
3 vare(r)

Idéen til bilbanerne fra Waytoplay opstod allerede tilbage i 2005, fordi en far syntes han manglende et godt stykke legetøj, der var let at have med farten, holdbart og som gav mulighed for mange timers leg – men som ikke  skulle fylde alt for meget. Hans søn elskede at lege med biler, så hvorfor ikke skabe nogle gode bilbaner til de biler, der altid var med i tasken?

I mange år var det en privat og ikke kommerciel idé. Det var først i 2013, at Waytoplay tog springet ud i legetøjsbranchen. Det gjorde de med så stor succes at de i dag bliver solgt i over 60 lande worldwide.