Maileg

Det danske mærke Maileg er et særdeles populært mærke hos børn og voksne. Her hos Legehimlen.dk fører vi et stort sortiment af både legetøj, pynt, interiør og mange andre skønne produkter fra Maileg. Vi har delt det store udvalg op i flere kategorier, så du nemmere kan navigere rundt og finde lige netop det, du søger. I menuen finder du bl.a. kategorier med bamser, kaniner, mus, nisser, julepynt og mange andre af de mest populære produkter. Så velkommen til vores Maileg-univers. Her er noget for enhver Maileg-fan - om du lige har fået smag for mærket eller allerede er en kræsen samler.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 226

Faldende orden
Side
pr. side

Køb Maileg hos Legehimlen.dk

Kender du det danske mærke Maileg eller er du helt ny i det eventyrlige univers? Måske du kender lidt til de populære Pixy nisser, som kommer i nye eksemplarer hvert efterår, men Maileg er meget mere end bare nisser og julepynt. Der findes et stort udvalg af søde mus, kanin bamser i mange størrelser og andre skønne bamser såsom Safari Friends serien med flodheste og næsehorn.

Er du på udkig efter barselsgaver eller gave til babyshower, så er der også en lille baby serie med skønne rangler og bamser med spilledåse indeni. 

 

Maileg barselsgaver, dåbsgaver og babyshowergaver

Maileg har lavet den fineste lille bamse My First Teddy til dreng og My First Teddy til pige, som kommer i flot personlig gaveæske. Æsken indeholder babys første bamse og på æsken er der mulighed for at skrive barnets fødselsvægt, fødselsdato osv. 

Til barselsgave kan vi også anbefale de skønne rangler og bamser med musik i. De er ikke til at stå for. Du kan se flere gaveideér under Maileg baby siden.

 

Maileg dukkehus, møbler og tilbehør til dukkehus

Maileg har de seneste par år produceret det skønneste store dukkehus i træ og det er helt fantastisk at se, hvor stor glæde sådan et dukkehus kan bringe frem hos børn. Mine piger elsker at lege med dukkehuset og indrette de forskellige rum med de skønne miniature møbler, som er utrolig realistiske. Der findes mange senge i forskellige størrelser og både i træ og metal. Så du kan indrette et skønt soveværelse til dine kaniner. Ud over sengen kan du stille et lille natbord, gulvlampe, gulvtæppe og evt. en pejs. Pejsen kan naturligvis også placeres inde i stuen sammen med den skønne sofa, sofabord og gulvlampe med lys som kan tændes og slukkes.

Til badeværelset finder du badekar, badeværelsesmøbler, wellness sæt, puslebord og spejl. 

I ethvert hus er der naturligvis også et køkken og her kan du indrette køkkenet med komfur, køleskab, spisebord, måltidskasse, blender, toaster, franskbrød, gryder og pander og hvis du spilder på gulvet, så kan du tage fejesættet frem og slutte af med en gulvvask, for der er nemlig også lavet en spand og moppe.

 

Maileg tilbehør til mus og kaniner

Der findes rigtig mange forskellige slags møbler og tilbehør til alle de skønne mus og kaniner. Vi kan godt forstå, hvis det hele kan virke meget overvældende, men vi vil forsøge at guide dig så godt vi kan her på siden. Ellers er du naturligvis også velkommen til at sende en e-mail eller ringe til os.

Inde på shoppen har vi delt Maileg op i flere kategorier, så du kan finde kaniner og møbler som passer sammen samt hvad der passer til de skønne mus.