Maileg møbler

-

Maileg er et fantastisk univers med skønne mus og kaniner, som kan bo i det store flotte dukkehus til miniature møbler eller bo i det eventyrlige slot, som kan sættes sammen af 1-3 moduler. Det er helt op til den enkelte familie, hvordan museslottet skal indrettes. Det er både børn og voksne som elsker Maileg's store univers. I de senere år er universet omkring dukkehuset vokset og der findes et stort udvalg af møbler til de små kaniner og mus. Det er primært møbler til de små kaniner i størrelserne MY, micro, str. 1 og str. 2 samt alle de små charmerende mus. 

Du finder her på siden møbler og andet tilbehør, som børnene kan genkende fra hverdagen. Det er f.eks. puslebord, tørrestativ, vaskemaskine, potte, køleskab, senge, skabe, borde, lamper, mad, badekar, trehjulet cykler, sofa, stole, sengehimmel, højstole, køkkenudstyr, madvarer og meget mere.

I forår/sommer 2023 kollektionen kommer der nye biler til mus, babylifte, happy camper telt, lille telt til mus, klapvogne og nye tvillinge babymus i tændstikæske. Vil du være sikker på at være blandt de første der får fat i den nye kollektion, så kan du forudbestille Maileg 2023 produkter her.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 59

Faldende orden
Side
pr. side