Klistermærkebøger

Her hos Legehimlen.dk finder du et stort udvalg af klistermærkebøger fra amerikanske Melissa og Doug, som er et hit hos mange børn. Med vores klistermærkebøger er dit barn sikret fordybelse og sjov leg i timevis. Du kan bl.a. få klistermærkeark med heste, dinosaurer og prinsesser, så du kan vælge en klistermærkebog efter, hvad dit barn bedst kan lide og har af interesser. En ting er i hvert fald sikkert, og det er, at vi har en klistermærkebog til enhver smag og enhver leg!

Gå på opdagelse i vores mange klistermærkebøger og se, hvilken der vil være helt perfekt for dit barn. Klistermærkebøgerne kan bruges af børn i alderen 3-10+ år og fås i et væld af variationer og temaer.

12 vare(r)
12 vare(r)

Køb klistermærkebøger til børn bl.a. med dinosaurer

I vores store sortiment af klistermærkebøger kan du bl.a. få vores mest populære klistermærkebøger med genanvendelige klistermærker. Klistermærkebøgerne fås både som store bøger med flytbare klistermærker i forskellige temaer samt som små bøger med og uden spiralryg og med skumklistermærker. Du kan tilmed få klistermærkebøger i 3D, som vil gøre dit barns leg og oplevelse med klistermærkerne mere virkelighedsnær!

Hvad end dit barn har en forkærlighed for prinsesser, pirater eller dyr, har vi hos Legehimlen.dk helt sikkert en klistermærkebog, der vil falde i dit barns smag. Med vores klistermærkebøger er dit barn garanteret mange timers hygge, især med vores genanvendelige klistermærker, som barnet kan rykke rundt på igen og igen og skabe nye situationer og lege.

Da klistermærkebøgerne inviterer til leg og fordybelse, er de ideelle at tage med på de lange bilturer, i flyet, i sommerhuset eller på ferie, så dit barn kan holde sig beskæftiget og underholdt. Dette er både en fordel for dit barn, men også for dig som forælder, så du ikke skal aktivere dit barn hvert øjeblik.

Legehimlen.dk har legetøj til enhver smag! 

Hvis du mangler andet legetøj til dit barn udover klistermærkebøger, kan du selvfølgelig også få det hos Legehimlen.dk. Vi har et stort udvalg af forskelligt legetøj lige fra bamser og dukker til puslespil og meget andet. Med andre ord har vi legetøj til ethvert barns behov!

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, er du velkommen til at kontakte os. Vi bestræber os altid på at hjælpe vores kunder på bedste vis. Du kan kontakte os på tlf. 21 43 13 27 eller via vores mail info@legehimlen.dk. Det er også muligt at besøge os i vores showroom i Hjerm, hvor vi står klar til at vejlede dig.