Maileg Kaniner size 1 og 2

De søde Maileg kaniner og bunnies i size 1 og size 2 har den perfekte størrelse til at lege med i Maileg dukkehuset og de elsker endda krammere fra børn, så de er rigtig gode at bruge som bamse til de yngste børn. De er nemlig godkendt til babyer også.

Vi har samlet alle kaniner i size 1 og 2 samt tilbehør, møbler og tøj som passer til dem. Da der findes så stort et udvalg af tøj og tilbehør til de mange forskellige kaniner og bunnies fra Maileg, så ønsker vi at guide dig så godt som muligt. Det kan godt være lidt af en jungle at finde rundt i ellers.

Så kig dig endelig omkring her på siden og hvis du finder ud af, at du har brug for en større kanin eller måske endda mus i stedet for, så har vi en kategori til det.

Vis som Gitter Liste

30 varer

Faldende orden
pr. side

De nye Maileg kanin størrelser

For nogle år tilbage ændrede Maileg navn og størrelser på deres kaniner. Tidligere hed kaninerne mini, medium, maxi, mega og mega maxi. Disse størrelser blev i stedet ændret til size 1-5.

Flere af kaninerne findes som kaniner med hængeører og så er der også kaniner med stående ører. Kaninerne med stående ører er en smule større end de andre og derfor kan du nedenfor se Maileg's størrelsesguide for kaniner. I kolonne helt ude til højre kan du se, hvilke møbler som passer til de enkelte størrelse kaniner.

 

Kaninerne i size 1 og 2 som du finder på denne side passer som sagt godt ind til legen med miniature dukkehuset i træ. Møblerne som kan bruges sammen med kaninerne i størrelse 1 og størrelse 2 hedder mini. Så kig efter Mini i navnet og teksten på møblerne. Møblerne som du finder på kategori siden for size 1 og 2 passer også sammen. 

Den nyere kanin i size 1 minder meget om den tidligere størrelse mini, men size 2 er en ny størrelse, som ligger mellem de tidligere størrelser mini og medium. Der var et stort spring imellem de to kaniner, så det er rigtig godt, at size 2 er kommet med i kollektionen.