Sengerande

Vidste du godt, at du ved at investere i sengerande både mindsker risikoen for, at dit barn får arme og ben i klemme i sengen og ligger i træk om natten? Hos Legehimlen.dk kan du finde et godt udvalg af sengerande i smukke farver og mønstre, så du kan skabe de bedste betingelser for dit barn. Sengerande skaber trygge og sikre omgivelser på børneværelset, da barnet ikke kan møde hårde og skarpe kanter i sengen.

Investér i en sengerand i dag, så både du og dit barn kan sove trygt og komfortabelt om natten. En sengerand er også en oplagt barselsgave eller dåbsgave, som enhver forælder uden tvivl vil blive glad for. Tag et kig på vores udvalg af sengerande og find den, du bedst kan lide.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Køb sengerande til tremmesenge her 

Hos Legehimlen.dk forhandler vi sengerande fra flere anerkendte mærker, nemlig Smallstuff, D’luks by us og Müsli, så du kan være sikker på, at din sengerand er i absolut høj kvalitet, når du køber hos os. Alle vores sengerande er naturligvis lavet i 100 % bomuld og med godkendt fyld, så du slipper for at bekymre dig om skadelig kemi. Du kan ovenikøbet også finde sengerande i økologisk bomuld og med Öko-tex-certificeret skum, så du kan tilbyde dit barn det bedste. Du har også mulighed for at tage stoffet af vores sengerande og vaske det efter behov. 

Du kan bl.a. få en sengeramme i et quiltet look, som giver noget kant og ser smukt ud i en tremmeseng. Vi har også sengerande i fine mønstre og farver, som giver noget liv til tremmesengen og stimulerer dit barns sanser. Alle vores sengerande kan desuden stå selv og behøver ikke at blive monteret på tremmesengen, hvilket gør det nemt og hurtigt for dig at etablere en lille hule til dit barn i sengen.

Den trygge søvn starter hos Legehimlen.dk 

Foruden vores udvalg af fine sengerande til tremmesengen, har vi hos Legehimlen.dk et stort udvalg af tekstiler, du ikke kan undvære til dit barn. Se vores fine udvalg af sengetøj, som vil passe fint til sengeranden med de flotte farver, samt vores puder og tæpper. Lad den gode komfort fortsætte i tremmesengen eller i en hyggekrog på værelset. 

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter til børneværelset eller andet, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi bestræber os altid på at hjælpe vores kunder, så de kan få lige det produkt, de leder efter. Du kan træffe os på tlf. 21 43 13 27 eller via vores mail info@legehimlen.dk. Du har desuden også mulighed for at besøge os i vores showroom i Hjerm, hvor vi står klar med råd og vejledning.