Koke dukker

Er du på udkig efter den første dukke til dit barn? Så er du kommet til det rette sted. Vi har bl.a. Koke serien fra spanske Así, hvor dukkerne er 36 cm lange og er lavet i højkvalitets vinyl. Alle dukkerne i Koke serien er med blød mave, hvor fyldet er kapok.

Vi ved, at rigtig mange knuselsker de smukke Leonora dukker, men disse dukker anbefales til piger fra 3 års alderen pga. dukkens størrelse og vægt. For nogle små børn kan dukken godt være for stor og tung at gå med. Vi anbefaler derfor at starte med en mindre dukke og så ved 3-4 års alderen skifte den ud med en Leonora dukke.

2 vare(r)
AsKokeBabydrengivarmheldragt-20
KokebabydukkeisoveposeAs-20
2 vare(r)

Hvorfor skal jeg vælge en Koke dukke frem for en Leonora dukke fra Así

Hvis du er på udkig efter den første dukke til en lille pige eller en dreng, så bør du helt klart tage et kig på Koke serien fra spanske Así. Dukkerne er så smukke og har en rigtig god størrelse til børn under 3 år selv om de anbefales fra 3 år og opefter. Vi har flere kunder, som har købt denne dukke til børn i 1-2 års alderen og de vil elske Koke dukkerne.

Er du også en af dem, som synes Leonora dukken er helt betagende? Så er du én blandt mange. Denne dukke er virkelig også smuk, men vi vil anbefale hende til børn fra 3-4 års alderen pga. hendes størrelse og vægt. Selve dukkens hoved er en smule tung og det kan derfor være svært for de helt små børn at løfte dukken. Det kan desværre godt hæmme dem i legen, så derfor anbefaler vi Koke eller Olí dukken og så kan mange tilføje Leonora dukken til dukkefamilien, når barnet fylder 3-4 år. En anden ting du skal være opmærksom på, hvis du vælger en Leonora dukke til en lille pige er, at dukken ikke kan holde til, at barnet går og løfter den i den ene arm f.eks. Derfor vil det være bedre at starte ud med en mindre dukke til børn i 1-3 års alderen og så senere hen skifte til en Leonora dukke.