Asi dukker

Her på siden finder du de fineste ASI dukker, der er kendetegnet ved, at de ligner rigtige babyer. Det er altså naturtro dukker, som har nogle fine ansigtsudtryk samt mange detaljer, og derfor er de utrolig populære blandt mange småbørn. Dukkerne findes i både dukke- og babystørrelser, så du har mulighed for at vælge netop den størrelse, der passer til dit barns alder.

I venstre side af skærmen kan du klikke dig igennem vores forskellige ASI dukkeserier. Her kan du vælge dukker ud fra størrelse og kvalitet. Når vi snakker om kvalitet, menes der her, om dukken skal have en hård eller blød krop. Find desuden et stort udvalg af tøj til ASI dukkerne, hvor du kan vælge imellem både drenge- og pigetøj.

29 vare(r)
Sut med suttekæde til Leo/Leonora Así-20
Dukketøj, Kjole i hvid/grå til Koke Así-20
Dukketøj, Lyserød Kjole til Koke Así-20
Dukketøj, Varm Dragt til Koke Así-20
Así Maria Dukketøj Vintagekjole-20
Así Koke pigedukke i varm heldragt 36 cm-20
Así Koke Babydreng i varm heldragt-20
Babydukke Koke, I Lyserød Sovepose Así-20
Koke babydukke i sovepose Así-20
Babydukke Koke, Lyserød Termojakke Así-20
Leonora dukke kjole/cardigan fra Así-20
Leonora babydukke i kjole 46 cm fra Asi-20
Así Leonora dukke i Vinterdragt-20
Así Leo dukke i Vinterdragt-20

På lager

699,95 DKK
Maria dukke 43 cm med frakke fra Asi-20
Así Maria dukke Polkaprikket jakke-20
Maria Babydukke Vintagekjole fra Así-20
Así Leonora dukke Lyserød/grå kjole-20
Babydukke Leonora med frakke fra Asi-20
Leo Babydukke, Brun/Beige Sæt Así-20
Leonora Babydukke, Lyserød Dåbskjole Así-20
29 vare(r)

FÅ HJÆLP TIL AT VÆLGE DEN RETTE NATURTRO BABYDUKKE TIL DIT BARN

Der er forskellige variabler, som spiller en rolle, når du skal vælge, hvilken naturtro dukke der er den bedste for dit barn. Koke dukkerne er 36 cm lange, og de har dermed en almindelig dukkestørrelse. Derfor er de ideelle til mindre børn under 3 år, da dukkerne derved ikke er for tunge at bære rundt på. Ved 3-4 års alderen anbefaler vi dog, at dukken skiftes ud med en Leo eller Leonora dukke eller en af vores Maria eller Pablo dukker, der har rigtige babystørrelser.

Leo og Leonora dukkerne har, ligesom Koke dukkerne, en blød krop, som gør, at de føles mere naturtro end Maria og Pablo dukkerne, der har en hård krop. Derfor er Leo og Leonara dukkerne de mest populære, men Maria og Pablo dukkerne har også sine klare fordele. Den hårde krop gør det nemlig let for dukken at sidde op, og den gør det muligt for barnet at give dukken et bad. Desuden kan de hårde dukker have enten en sut eller sutteflaske siddende i munden, hvilket ikke er muligt ved de øvrige dukker. Selvfølgelig kan børnene stadig lege med både sut og sutteflaske til også disse dukker, men de kan bare ikke sidde fast i munden.

TILBEHØR TIL DE NATURTRO DUKKER FRA ASI

Naturtro dukker fra Asi ligger op til mange timers leg, og legen kan med fordel udvides med diverse dukke-tilbehør. Derfor kan du hos os finde et stort udvalg af blandt andet dukkesenge og -sengetøj, forskellige dukkevogne samt meget mere! Har du nogle spørgsmål til vores dukker og dukke-tilbehør, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Dette gøres på telefon 21431327 eller mail info@legehimlen.dk.