Maileg My kanin

Maileg My kaninerne er de mindste medlemmere af kanin familien. Det kan være babyen til Maileg kaninen str. 1 eller str. 2.

Der findes små møbler, som passer til My kaninerne og derfor kan du kende møblerne ved, at der står My i varenavnet eller i selve varebeskrivelsen. Der er flere af møblerne til micro og mus, som også godt kan bruges til My kaninerne og så skal vi naturligvis prøve at guide dig så godt vi kan ved at skrive det i varebeskrivelsen. 

Vis som Gitter Liste

15 varer

Faldende orden
pr. side

My kanin - babyen i familien Kanin

Den lille My kanin findes som dreng og pige baby kanin med stritører. Det er den mindste kanin i familien og er på størrelse med baby musene, som kommer i tændstikæsker med tvillinger og trillinger.

Da My kaninen er babyen i familien, så skal der naturligvis være en skråstol, så den nemt kan komme med rundt i huset. Der er en højstol til den lille kanin, så den kan komme med i køkkenet, når resten af familien sætter sig ned og spiser ved spisebordet.  Til aften er der en vugge, så den kan sove trygt om natten. I stuen kan du f.eks. stille en kravlegård, så baby kan sidde og følge med i morens huslige pligter og ikke glider på gulvet, når der vaskes gulv.