Prismatch

Hos Legehimlen.dk ønsker vi at tilbyde vores kunder de bedste priser og dermed laves der pristjek på udvalgte brands hos vores konkurrenter dagligt. Det er din sikkerhed for, at du kan købe til nogle af de bedste priser hos os. Det kalder vi for Prismatch i Legehimlen.

Skulle du mod forventning finde en vare billigere hos en anden butik eller webshop, yder vi naturligvis Prismatch. 

 

Hvad kan jeg gøre, hvis jeg finder varen billigere et andet sted?

Finder du en vare billigere hos en af vores konkurrenter, så skal du kontakte Tanja på [email protected]  Du skal skrive PRISMATCH i emnefeltet og du bedes venligst vedhæfte dokumentation (skærmprint/screenprint) og link til varen, som det drejer sig om samt hvornår og hvor du har set varen billigere. Herefter bliver du hjulpet  videre med din forespørgsel. 

 

Vi prismatcher, når følgende kriterier er opfyldt:

  • Varen skal sælges fra en danskejet webshop og gælder kun ved online bestillinger. Gælder ikke varer, som kun kan afhentes i en fysisk butik.
  • Prisen skal gælde på handelstidspunktet. 
  • Varen skal være i samme model, farve og evt. størrelse
  • Varen skal være på lager hos konkurrenten på tidspunktet for prismatch.
  • Varen må ikke være et slag-, kø-, medlems-, eller åbningstilbud, være i begrænset antal eller engrosvarer.
  • Prismatch på Legehimlen.dk er ekskl. fragt. Derfor går vi ind og sammenligner konkurrentens pris inkl. fragt med vores pris inkl. billigste fragtpris.

Vi forbeholder os retten til at afvise et prismatch på et produkt, såfremt prisen hos konkurrenten kommer under vores kostpris.

Opdateret d. 14-10-2021