Paw Patrol

Paw Patrol Aqua Tema Legetøjsbil - Rubble

Tilbudspris 203,00  DKK Regulær pris 259,00  DKK
På lager
1-3 hverdage
Varenummer
6066158

Slå dig sammen med Rubble til nogle actionfyldte redningsmissioner i hans Aqua Pups Køretøj! Rubble har sin gule Aqua Pups våddragt og hjelm på og han er klar til redninger i havet. Rubble's Aqua Pups Køretøj byder på en spændende transformation! Du skal blot placere Rubble i køretøjets cockpit, og skubbe baldakinen i for at gå i indgreb med vingen og rygfinnen og forvandle hans køretøj til redningstilstand! Når der er problemer, kan du hurtigt forvandle dig til redningstilstand og skynde dig til undsætning, og derefter bruge den leddelte borehale og Hammerhead-bladet til at fjerne eventuelle forhindringer! Skab PAWsome eventyr med Rubble's Aqua Pups Køretøj!

For endnu mere spændende missioner, saml da alle Aqua Pups figurer og legetøjskøretøjer fra serien. Der kan købes flere her på webshoppen.

Med PAW Patrol-legetøj kan barnet udforske sin fantasi og udvikle de motoriske færdigheder gennem leg, mens yndlingsscener fra showet vækkes til live! PAW Patrol actionfigurer, legetøjsbiler, legesæt og bamser er det perfekte legetøj til drenge og piger fra 3 år og opefter, så tag spændingen med hjem fra PAW Patrol: Aqua Pups! 

Alder: Fra 3 år.

Specifikationer
MærkePaw Patrol
Leveringstid1-3 hverdage