Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Legehimlen.dk

AT Tømrer & Snedker ApS
CVR: 30612442
Villemoesvej 2
7560 Hjerm
[email protected]

+45 21431327

 

Betaling
Du kan betale med betalingskort – dankort, visa, mastercard eller mobilepay. Vi tager ikke kortgebyrer.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned.

Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr.

Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Læs mere her: www.viabill.com/kredit

 

Med Anyday kan du dele din betaling op. Du betaler første afdrag når varen leveres, og det resterende beløb betales af over de følgende 3 måneder. Anyday er gratis for dig, så længe du betaler til tiden. Med Anyday får du en konto, som du kan anvende ved alle webshops, der tilbyder betaling gennem Anyday. Læs vilkår for Anyday her:  www.anyday.io/da/terms-conditions/shopper

 

Fragt

GLS:

Levering til GLS Pakkeshop kr. 39 (fragtfrit ved køb over kr. 599)

Levering til erhvervsadrsse kr. 39 (fragtfri over kr. 999)

Levering til privatlevering kr. 59.

GLS leverer til pakkeshops alle hverdage samt lørdage (til de pakkeshops, som holder lørdagsåbent)

GLS leverer til privatadresser og erhvervsadresser på alle hverdage.

OBS! Har du bestilt levering til en GLS pakkeshop OG pakken vejer under 2 kg., så forbeholder vi os retten til at sende pakken med DAO til den samme pakkeshop, som du har valgt, såfremt det er muligt.

 

DAO:

Levering til DAO pakkeshop kr. 39 Kun små pakker op til 2 kg. (fragtfrit ved køb over kr. 599)

Levering til privatadresse kr. 59. Max 5 kg. og under maksmål.

 

OBS! Har du bestilt levering med DAO Pakkeshop og pakken vejer mere end 2 kg., så sender vi pakken med GLS til nærmeste pakkeshop.

Har du bestilt levering til privatadresse og pakken enten vejer for meget eller overstiger maks mål, så vil pakken blive sendt med GLS i stedet for.

 

Click & collect:

Du kan gratis afhente dine varer på vores lager: Villemoesvej 2 - 7560 Hjerm. Ved afhentning af varer i Legehimlen.dk's butik, vil der blive fremsendt e-mail eller sms, når varen er klar til afhentning.

 

Bestillinger modtaget i hverdagene vil blive leveret indenfor 1-3 hverdage.

 

Fortrydelsesret
Som forbruger har du 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til [email protected] eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. Hvis du ikke afhenter din pakke fra en pakkeshop, og den bliver sendt retur, vil udgiften hertil modregnes købsværdien. Dette udgør oftest 39 kroner.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Du kan købe en returfragt her.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Legehimlen.dk
Villemoesvej 2
7560 Hjerm

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Legehimlen.dk anbefaler, at varen returneres via Post Nord eller GLS og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Legehimlen.dk. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

 

Fortrydelsesret i erhvervskøb
Samme gode forhold som hvis du var forbruger.


Reklamationsret
Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Du kan reklamere ved at kontakte os på [email protected] eller telefonisk på 21 43 13 27.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelsen.

Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Legehimlen.dk
Villemoesvej 2
7560 Hjerm

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet samt en kopi af din ordrebekræftelse/faktura.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Legehimlen.dk v/ AT Tømrer & Snedker ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder derudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på legehimlen.dk er webshop ansvarlige Tanja Moselund Bloch Hansen. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: [email protected]

 

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os pr. mail: [email protected]. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning Nævnenes Hus Toldboden 2

8800 Viborg Forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - h ttp://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 26.02.2020


FORTRYDELSESFORMULAR
RETURSEDDEL Legehimlen.dk

Nem returnering via vores returportal https://retur.pakkelabels.dk/legehimlen , hvor du kan købe en returlabel til 49 kr. til din pakke og så sendes den automatisk til din e-mail. Ved reklamationer bedes du kontakte os på [email protected] inden du evt. sender en vare retur, da vi så vil sende en returlabel til dig såfremt reklamationen er berettiget.

Udfyld retursedlen og vedlæg den i pakken, som skal returneres.

Webshop ordrenr. / faktura nr.:
Varenr. / Varenavn Antal Returkode Returkoder:
1. Svarer ikke til forventninger
2. Defekt/fejl på vare
3. Andet (benyt kommentarfeltet)