Gaver

Bliv inspireret af vores gaveguide

Skal du til fødselsdag, barnedåb, på barselsbesøg eller mangler du inspiration til julegaver? Så skal du være velkommen til at bruge vores gaveguide til inspiration.

Med et enkelt klik på varen kan du tilkøbe gaveindpakning og så pakker vi det flot ind. Hvis du ønsker det, så kan vi sende gaven direkte til modtageren og vi vedlægger gerne et kort med din personlige hilsen. Du skriver blot din hilsen i kommentarfeltet på ordren i check-out.

 

Jeg skal købe en gave, men er i god tid

Vi tilbyder normalt 30 dages retur/bytteret fra den dag, hvor du modtager varerne. Vil du gerne have bestilt en gave i god tid, er du velkommen til at skrive i kommentarfeltet på ordren, når du bestiller, hvilken dato gaven skal gives. Så får du 30 dages retur/bytteret gældende fra den dato. 

Hvis gaven skal byttes/returneres, så læs mere om returnering i vores betingerlser her.

 

Hvordan ved jeg hvad der er inde i gaverne?

Jeg har bestilt flere gaver med gaveindpakning, men hvordan ved jeg nu, hvad der er inde i gaverne? Jo, det er såmænd et godt spørgsmål og for at gøre det så nemt for dig som muligt, så gør vi følgende:

På pakkesedlen skriver vi hhv. 1, 2, 3 osv. og tilsvarende skriver vi samme nummer for enden af gavebåndet. Så kan du f.eks. se, at varen med 1-tallet på pakkesedlen er gaven med 1-tallet for enden af gavebåndet. Hvis du ønsker tallet fjernet inden du giver gaven videre, så klipper du bare et lille stykke af gavebåndet.