Fragt & Levering

Leveringstid

Hos Legehimlen.dk går vi ind for hurtig levering. Din ordre vil blive leveret indenfor 1-3 hverdage. Hvis du har en levering der haster pga. en fødselsdag f.eks., så ring til os på 21 43 13 27 og hør om du kan nå at få ordren afsendt hurtigt. 

Hvis du skal bruge varerne en bestemt dato er du velkommen til at skrive det i kommentarfeltet på ordren og så vil vi gøre alt, hvad vi kan for at få din ordre frem til den ønskede dato.

Du skal være opmærksom på, at GLS ikke leverer pakker i weekenden, så varer bestilt torsdag efter kl. 10 ca. og fredag leveres førstkommende mandag. Post Danmark leverer pakker ud om lørdagen til pakkebokse og postbutikker, så det kan være et alternativ til GLS, hvis en ordre skal bruges i en weekend.

Husk at gemme dit ordrenummer, hvis varen returneres og pengene skal refunderes. Du kan købe en GLS returlabel direkte hos os, så du undgår kø og sparer penge på returfragten. 

Fragtpriser

Vi ønsker at tilbyde dig fleksibel levering og derfor har du mulighed for at vælge imellem flere forskellige forsendelsesmetoder.

Levering til Erhvervsadresse med GLS kr. 39,- (Fragtfri ved bestilling over 999,- )
Levering til GLS Pakkeshop kr. 39,- (Fragtfri ved bestilling over 999,- men fragtprisen falder til 20 kr., når der bestilles fra 501-999,- )
Levering til Post Danmark Pakkeshop kr. 49,-
Levering til Privatadresse kr. 49,-
Afhent din ordre i vores butik (Villemoesvej 2, 7560 Hjerm) - så sparer du portoen.

Erhvervsadresse med GLS: Få leveret din pakke til din arbejdsplads og spar turen til Posthuset. Levering sker med GLS og leveres inden kl. 16 i hverdagene. HUSK at firma navn skal noteres på ordren. Når du bestiller for over 999 kr. får du fri fragt til en erhvervsadresse.

GLS Pakkeshop: Få din pakke sendt med GLS og hent din pakke i den valgte pakkeshop. Du vælger selv ved bestilling, hvilken pakkeshop, der passer dig bedst. Når pakken er leveret til pakkeshoppen sendes en email og en sms til dig. Medbring pakkens pakkenummer og billed ID, når du afhenter din pakke. Når du bestiller for over 999 kr. får du fri fragt med GLS Pakkeshop.

Privatpakke: Levering som privatpakke sker med GLS. Der leveres ikke pakker ud i weekender.
Såfremt du ikke er hjemme til at modtage pakken skal du afhente den i en pakkeshop. Du kan notere, hvor pakken må stilles, men dette er på eget ansvar. 

Post Danmark Pakkeshop: Få din pakke sendt med Post Danmark og hent din pakke i pakkeboks, posthus eller i en pakkeshop når du er ude at handle. Du vælger selv det ønskede sted ved bestilling. Der leveres til pakkebokse og posthuse om lørdagen.

Afhentning: Afhent dine varer i vores butik i Hjerm. Så sparer du portoen. Vi har åbent mandag-torsdag kl. 10-16:00, fredag kl. 10-15:00 og lørdag kl. 10-13.

Bestilling og betaling skal foretages via shoppen på normalvis. Vi kontakter dig, når varerne er klar til afhentning. 
Adressen er: Villemoesvej 2, 7560 Hjerm.

Forsendelser til udlandet: Vi sender som udgangspunkt vores pakker til udlandet med GLS og i varenkurven skal leveringsland vælges og dermed vises fragtpriserne. Hvis en pakke  kan sendes billigere med Post Danmark gøres dette og vi giver besked til kunden om den billigere fragt.

Shipments abroad: We ship our packages with GLS and you will choose the country of delivery in the basket. After that the system will show the maxium freight price. If a package can be sent cheaper with mail we will let you know and we will together decide how to sent the package.

Har du spørgsmål til forsendelser til udlandet er du velkommen til at kontakte os på info@legehimlen.dk - så vil vi hjælpe dig.

Track & Trace: Når din pakke er afsendt fra Legehimlen sender vi dig en kopi af din faktura  og vi oplyser dig om, at vi kan sende et pakkenummer til dig, hvis du ønsker det. Så har du mulighed for at følge din pakke. Det er også det nummer, som du skal bruge ved afhentning af din pakke.

Returfragt

Står du i den situation, at du gerne vil bytte dine varer?
Hos Legehimlen kan du bestille returfragt med GLS og dermed returnere din pakke billigere end hvis du selv skulle købe en returlabel, som privatkunde i en GLS Pakkeshop. Du skal blot vælge Afhentning som forsendelsesmetode, så der ikke pålægges yderligere fragt.

Når du har bestilt returfragten, sender vi dig en mail med en blanket, som du skal printe og sætte på pakken.
Og så er den klar til at blive afleveret i din nærmeste pakkeshop. 

Du kan købe din returfragt ved at klikke nedenfor:
GLS_logo(3)