Fragt & Levering

Leveringstid

Hos Legehimlen.dk går vi ind for hurtig levering. Din ordre vil blive leveret indenfor 1-3 hverdage. Hvis du har en ordre, som haster pga. en fødselsdag eller barnedåb f.eks., så ring eller send en sms til Tanja på 21 43 13 27 og hør om du kan nå at få ordren med frem i køen, hvis du er ude i sidste øjeblik med din bestilling. 

Hvis du skal bruge din ordre en bestemt dato er du velkommen til at skrive det i kommentarfeltet på ordren og skriv gerne, hvis du ønsker byttemærke på, så de 30 dages returfrist gælder fra datoen, hvor du skal give gaven. Nogle gange er det jo rart at være ude i god nok tid. Ved hastebestillinger, så send lige en sms til Tanja på 21431327.

Har du brug for levering en lørdag eller bare lige ønsker at have en ekstra leveringsdag på hånden, så leverer GLS nu også til pakkeshops om lørdagen. Så du skal blot sikre dig, at den valgte pakkeshop har lørdagslevering. Post Danmark leverer også pakker ud om lørdagen til pakkebokse og postbutikker.

 

Fragtpriser

Vi ønsker at tilbyde dig fleksibel levering og derfor har du mulighed for at vælge imellem flere forskellige forsendelsesmetoder.

Levering til GLS Pakkeshop kr. 39,- (Fragtfri ved bestilling over 599,-)

Levering til Privatadresse med GLS kr. 59,-

Levering til Erhvervsadresse med GLS kr. 39,- (Fragtfri ved bestilling over 999,- )


Afhent din ordre ved vores lager (Villemoesvej 2, 7560 Hjerm) - så sparer du portoen.

 

GLS Pakkeshop: Få din pakke sendt med GLS og hent din pakke i den valgte pakkeshop. Du vælger selv ved bestilling, hvilken pakkeshop, der passer dig bedst. Når pakken er leveret til pakkeshoppen sendes en e-mail og en sms til dig. Medbring pakkens pakkenummer og billed ID, når du afhenter din pakke. Når du bestiller for over 599 kr. får du fri fragt med GLS Pakkeshop.

Privatpakke: Levering som privatpakke sker med GLS og er på eget ansvar. Pakken stilles på adressen ved levering, så vi anbefaler, at du får lavet en fast fuldmagt med GLS eller du laver en engangsfuldmagt, som kun gælder den ene pakke. Du kan læse mere om fuldmagter hos GLS her.

Du skal være opmærksom på, at denne leveringstype ikke egner sig til etageejendomme og at GLS ikke har adgang til opgange med dørtelefon.

 

Der leveres ikke pakker ud i weekender på privat adresser. Hvis du ønsker det, så skal du i stedet for vælge en GLS Pakkeshop med lørdagsåbent.

 

Erhvervsadresse med GLS: Få leveret din pakke til din arbejdsplads og spar turen til pakkeshoppen. Levering sker med GLS og leveres inden kl. 16 i hverdagene. HUSK at firma navn skal noteres på ordren. Når du bestiller for over 999 kr. får du fri fragt til en erhvervsadresse.

 

Afhentning: Afhent dine varer ved vores lager i Hjerm. Så sparer du portoen. Der er åbent efter aftale og pakken kan også stilles et aftalt sted efter forudgående aftale. 

Bestilling og betaling skal foretages via shoppen på normalvis. Vi kontakter dig, når varerne er klar til afhentning. 
Adressen er: Villemoesvej 2, 7560 Hjerm.

Forsendelser til udlandet: Vi sender som udgangspunkt vores pakker til udlandet med GLS og i indkøbskurven skal leveringsland vælges og dermed vises fragtpriserne. Hvis en pakke  kan sendes billigere med Post Danmark gøres dette og vi giver besked til kunden om den billigere fragt.

Shipments abroad: We ship our packages with GLS and you will choose the country of delivery in the basket. After that the system will show the maxium freight price. If a package can be sent cheaper with mail we will let you know and we will together decide how to sent the package.

Har du spørgsmål til forsendelser til udlandet er du velkommen til at kontakte os på [email protected] - så vil vi hjælpe dig.

Track & Trace: Når din ordre er plukket sender vi en e-mail til dig, så du ved, at vi er ved at behandle din ordre. Derefter bliver pakken sendt hurtigst muligt. Du modtager efterfølgende en besked fra hhv. GLS eller Postnord vedr. forsendelsen inkl. pakkenummer. Så kan du følge pakken fra os til dig. Det er også det nummer, som du skal bruge ved afhentning af din pakke.


Returfragt
Står du i den situation, at du gerne vil returnere eller bytte dine varer?
Hos Legehimlen kan du bestille en forudbetalt returfragt på vores returportal. Returfragten (49 kr.) fratrækkes beløbet, som refunderes til dig.

Når du har bestilt returfragten modtager du en returseddel og fragtlabel, som du skal printe og sætte på pakken.
Og så er den klar til at blive afleveret i din nærmeste pakkeshop. 

Du kan købe din returfragt ved at klikke nedenfor:

Returfragt