Fragt & Levering

Leveringstid

Hos Legehimlen.dk går vi ind for hurtig levering. Din ordre vil blive leveret indenfor 1-3 hverdage. Hvis du har en ordre, som haster pga. en fødselsdag eller barnedåb f.eks., så ring eller send en sms til Tanja på 21 43 13 27 og hør om du kan nå at få ordren med frem i køen, hvis du er ude i sidste øjeblik med din bestilling. 

Hvis du skal bruge din ordre en bestemt dato er du velkommen til at skrive det i kommentarfeltet på ordren og skriv gerne, hvis du ønsker byttemærke på, så de 30 dages returfrist gælder fra datoen, hvor du skal give gaven. Nogle gange er det jo rart at være ude i god nok tid. Ved hastebestillinger, så send lige en sms til Tanja på 21431327.

Har du brug for levering en lørdag eller bare lige ønsker at have en ekstra leveringsdag på hånden, så leverer GLS nu også til pakkeshops om lørdagen. Så du skal blot sikre dig, at den valgte pakkeshop har lørdagslevering. Post Danmark leverer også pakker ud om lørdagen til pakkebokse og postbutikker.

 

Fragtpriser

Vi ønsker at tilbyde dig fleksibel levering og derfor har du mulighed for at vælge imellem flere forskellige forsendelsesmetoder.

GLS:

Levering til GLS Pakkeshop kr. 39 (fragtfrit ved køb over kr. 599)

Levering til erhvervsadrsse kr. 39 (fragtfri over kr. 999)

Levering til privatlevering kr. 59.

GLS leverer til pakkeshops alle hverdage samt lørdage (til de pakkeshops, som holder lørdagsåbent)

GLS leverer til privatadresser og erhvervsadresser på alle hverdage.

OBS! Har du bestilt levering til en GLS pakkeshop OG pakken vejer under 2 kg., så forbeholder vi os retten til at sende pakken med DAO til den samme pakkeshop, som du har valgt, såfremt det er muligt.

 

GLS Pakkeshop: Få din pakke sendt med GLS og hent din pakke i den valgte pakkeshop. Du vælger selv ved bestilling, hvilken pakkeshop, der passer dig bedst. Når pakken er leveret til pakkeshoppen sendes en e-mail og en sms til dig. Medbring pakkens pakkenummer og billed ID, når du afhenter din pakke. Når du bestiller for over 599 kr. får du fri fragt med GLS Pakkeshop.

Privatpakke: Levering som privatpakke sker med GLS og er på eget ansvar. Pakken stilles på adressen ved levering, så vi anbefaler, at du får lavet en fast fuldmagt med GLS eller du laver en engangsfuldmagt, som kun gælder den ene pakke. Du kan læse mere om fuldmagter hos GLS her.

Du skal være opmærksom på, at denne leveringstype ikke egner sig til etageejendomme og at GLS ikke har adgang til opgange med dørtelefon.

 

Der leveres ikke pakker ud i weekender på privat adresser. Hvis du ønsker det, så skal du i stedet for vælge en GLS Pakkeshop med lørdagsåbent.

 

Erhvervsadresse med GLS: Få leveret din pakke til din arbejdsplads og spar turen til pakkeshoppen. Levering sker med GLS og leveres inden kl. 16 i hverdagene. HUSK at firma navn skal noteres på ordren. Når du bestiller for over 999 kr. får du fri fragt til en erhvervsadresse.

 

 

DAO:

Levering til DAO pakkeshop kr. 39 Kun små pakker op til 2 kg. (fragtfrit ved køb over kr. 599)

Levering til privatadresse kr. 59. Max 5 kg. og under maksmål.

 

OBS! Har du bestilt levering med DAO Pakkeshop og pakken vejer mere end 2 kg., så sender vi pakken med GLS til nærmeste pakkeshop.

Har du bestilt levering til privatadresse og pakken enten vejer for meget eller overstiger maks mål, så vil pakken blive sendt med GLS i stedet for.

 

Bestillinger modtaget i hverdagene vil blive leveret indenfor 1-3 hverdage.

 

Click & collect:

Du kan gratis afhente dine varer på vores lager: Villemoesvej 2 - 7560 Hjerm. Ved afhentning af varer i Legehimlen.dk's butik, vil der blive fremsendt e-mail eller sms, når varen er klar til afhentning.

Bestilling og betaling skal foretages via shoppen på normalvis. Vi kontakter dig, når varerne er klar til afhentning. 
Adressen er: Villemoesvej 2, 7560 Hjerm.

 

Forsendelser til udlandet: Vi sender som udgangspunkt vores pakker til udlandet med GLS eller DAO. I indkøbskurven skal leveringsland vælges og dermed vises fragtpriserne. 

Shipments abroad: We ship our packages with GLS or DAO and you will choose the country of delivery in the basket. After that the system will show the maxium freight price. If a package can be sent cheaper with mail we will let you know and we will together decide how to sent the package.

Har du spørgsmål til forsendelser til udlandet er du velkommen til at kontakte os på [email protected] - så vil vi hjælpe dig.

 

Track & Trace: Når din ordre er plukket sender vi en e-mail til dig, så du ved, at vi er ved at behandle din ordre. Derefter bliver pakken sendt hurtigst muligt. Du modtager efterfølgende en besked fra hhv. GLS eller DAO vedr. forsendelsen inkl. pakkenummer. Så kan du følge pakken fra os til dig. Det er også det nummer, som du skal bruge ved afhentning af din pakke.


Returfragt
Står du i den situation, at du gerne vil returnere eller bytte dine varer?
Hos Legehimlen kan du bestille en forudbetalt returfragt på vores returportal. Returfragten (49 kr.) fratrækkes beløbet, som refunderes til dig.

Når du har bestilt returfragten modtager du en returseddel og fragtlabel, som du skal printe og sætte på pakken.
Og så er den klar til at blive afleveret i din nærmeste pakkeshop. 

Du kan købe din returfragt ved at klikke nedenfor:

Returfragt