Ikke på lager

Leveringstid: 1-3 hverdage

Waytoplay/Candylab Byens Puls - Bilbane og biler

479,00 DKK
  •  

    30 dages fuld returret

  •  

    Gaveindpakning kan tilvælges på varen

  •  

    Fri fragt over kr. 999,- til Pakkeshop

Beskrivelse
Varenummer: 3512CB

"Byens Puls" eller "City Block" er et samarbejde mellem mærkerne Candylab Toys og Waytoplay. I denne pakke får du derfor både en lækker bilbane, lavet i en holdbar og fleksibel rågummi, samt to legetøjsbiler fra Candylab, som er lavet i solidt træ. 

Bilbanen er virkelig smart, da den fungerer på stort set alle overflader - både inde og ude. Da bilbanen er lavet i rågummi, er den derfor meget fleksibel og kun fantasien sætter grænser. Se evt. de andre bilbaner fra Waytoplay for lidt mere information og inspiration. 

Bilerne fra Candylab er produceret til at lede tankerne hen på 60'ernes USA og de har mange lækre detaljer, såsom gummihjul og metalfælge. Der er 2 biler med i dette sæt, som er kendt fra bybilledet - nemlig en taxi og en politibil. 

Bilbanen her, har i alt 12 vejdele, og kan nemt suppleres med de andre vejdele og bilbaner fra Waytoplay. I dette sæt er der 4 vejkryds, 4 lige ud og 4 fodgængerfelter og der er tryk på begge sider.

Alle bilbaner fra Waytoplay er fri fra BPA, Cadmium, PAH og ftalater og bilerne fra Candylab er testet og godkendt efter alle europæiske standarder. 

Alder: 3 år+

CE-mærket.

 

Specifikationer

Yderligere information

Leveringstid1-3 hverdage
MærkeWaytoplay