På lager

Leveringstid: 1-3 hverdage

UNO inkl. "lav-selv"-jokerkort

Specialpris 89,95 DKK
Pris: 112,00 DKK
  •  

    30 dages fuld returret

  •  

    Gaveindpakning kan tilvælges på varen

  •  

    Fri fragt over kr. 499,- til GLS Pakkeshop

Beskrivelse
Varenummer: 967-1113

En klassiker, som alle kender.

UNO er kortspillet, hvor du skal skynde dig at komme af med alle dine kort på hånden ved at matche tal eller farver med det kort, som ligger øverst i bunken. Spillet fås nu med brugerdefinerede "egen regel"-jokere, der giver endnu mere spænding til spillet. 

De medfølgende specialkort giver spændingsøjeblikke i spillet og hjælper med at trumfe modstanderne! Du kan bruge "skift hånd"-kortet til at bytte hånd med en af modstanderne, og lav dine egne regler med de tre "egen regel"-kort (hvor reglen kan viskes ud igen). Spillet indeholder 19 kort i hver farve (rød, grøn, blå og gul) plus 8 "træk to"-kort, "tilbage"- og "spring over"-kort i hver farve samt 4 jokere, 4 "træk fire"-jokere, 1 "byt hånd"-joker og 3 "egen regel"-jokere.

Hvis du ikke kan lave et match, skal du trække fra midterbunken! Og husk at råbe "UNO!", når du kun har ét kort tilbage! Den spiller, der først slipper af med sine kort, får point for de kort, modspillerne har tilbage på hånden. Den spiller, der først når 500 point, vinder.

Indeholder 112 kort samt spilleregler.

For 2-10 spillere.

Fra 7 år.

Specifikationer

Yderligere information

Leveringstid1-3 hverdage
MærkeMattel Games