Ikke på lager

Leveringstid: 1-3 hverdage

Tryllehat med tilbehør - Melissa & Doug

229,95 DKK
  •  

    30 dages fuld returret

  •  

    Gaveindpakning kan tilvælges på varen

  •  

    Fri fragt over kr. 999,- til Pakkeshop

Beskrivelse
Varenummer: 14042

En sort tryllehat til den lille tryllekunstner. Tryllehatten kan med et snuptag poppe op fra en flad skive til en fornem tryllehat til barnet.

En tryllekunster må have et godt sæt med en tryllehat, tryllestav, en sølvmønt og en sød lille plyskanin. Tryllesættet her fra Melissa & Doug har det hele. Sættet består nemlig af 4 ting. En tryllehat med en skjult lomme, tryllestav, mønt og en plyskanin. Med til sættet medfølger der også en udførlig engelsk vejledning med tricks, som barnet kan øve sig på. 

Så gå blot i gang med at øve en af de 4 beskrevede trylletricks. For at gøre det hele endnu sjovere, så sæt f.eks. en fin scene op til fødselsdagen, en anden festlig lejlighed eller bare til hverdag, fordi det altid er et godt tidspunkt til et sjovt trylleshow.

At trylle motiverer dit barn til at øve sig og øve sig og øve sig lidt mere - og oplevelsen af faktisk at blive bedre, når man øver sig, vil dit barn kunne tage med sig i andre sammenhænge. Stimulerer også fantasien, sociale kompetencer og nysgerrigheden. 

Mål: 40,64 x 35,6 x 10,16 cm

Alder: Fra 4 år. 

Specifikationer

Yderligere information

Leveringstid1-3 hverdage
MærkeMelissa & Doug