Trybike

Trybike Løbecykel Rød i retro look

699,00 DKK
På lager
1-3 hverdage
Varenummer
30TBS-2-RED-VIN

En rigtig sej løbecykel i rød metal fra hollandske Trybike. Løbecyklen kommer her i en grøn farve med retrolook. Løbecyklen har brun saddel og store beige hjul med synlige egere. Cyklen er god til barnet, der skal til at træne balance og fornemmelsen for egen krop. Forhjulet kan sidde i to højder og sædet justeres fra 30 til 45 centimeter, så løbecyklen kan tilpasses et barn mellem to og seks år. Balancecyklen vejer 5,2 kilo.
En løbecykel er en god start på livet som lille cyklist og går for mange børn forud for en cykel med pedaler. Cyklen har en lille afsats til fødderne, når der er godt gang i cyklen og balancen er fundet, så er det let at ræse afsted. Med cyklen følger klistermærker i forskellige design, så barnet selv kan vælge hvilket udtryk cyklen skal have. Selvom løbecyklen er tænkt til udendørsbrug, så anbefaler Trybike at den bliver opbevaret indenfor, når den ikke er i brug.
Hvis barnet får brug for en trehjulet cykel er det let at lave den tohjulede om ved hjælp af et sort hjulsæt med ekstra hjul. Trybike i metal har kun været på markedet i ganske kort tid, men har allerede vundet Baby Innovation Award 2018.
Vinder af Baby Innovation Award 2018
CE-mærket
Alder: Fra 2 år.

Specifikationer
Leveringstid1-3 hverdage
MærkeTrybike