Trybike

Trybike Løbecykel 2-hjulet - Vintage Rosa

616,32  DKK
Ikke på lager
1-3 hverdage
Varenummer
30TBS-2-PNK-VIN

En flot tohjulet løbecykel i metal fra hollandske Trybike, som har mange års erfaring med at sælge og nu også designe løbecykler. Løbecyklen er her i den nye vintage rosa til pigerne. Løbecyklen er i retrolook, brun saddel og store beige hjul med synlige egere.
Den er god til barnet, som skal til at træne balance og fornemmelsen for egen krop. Forhjulet kan sidde i to højder og sædet justeres fra 30 til 45 centimeter, så løbecyklen kan tilpasses et barn mellem to og seks år.
En løbecykel er en god start på livet som lille cyklist og mange børn bruger en løbecykel inden de får en lille cykel med pedaler. Løbecyklen har en lille afsats til fødderne, når der er godt gang i cyklen og balancen er fundet, så er det let at ræse afsted. Med cyklen følger klistermærker i forskellige design, så barnet selv kan vælge hvilket udtryk cyklen skal have. Selvom cyklen er tænkt til udendørsbrug, så anbefaler Trybike at den bliver opbevaret indenfor, når den ikke er i brug. Hvis barnet får brug for en trehjulet cykel er det let at lave den tohjulede om ved hjælpe af et hjulsæt med ekstra hjul. Trybike i metal har kun været på markedet i ganske kort tid, men har allerede vundet Baby Innovation Award 2018.
Vinder af Baby Innovation Award 2018
CE-mærket
Alder: Fra 2 år.
Vægt: Den vejer 5,2 kilo.

Specifikationer
Leveringstid1-3 hverdage
MærkeTrybike