På lager

Leveringstid: 1-3 hverdage

Trybike Løbecykel 3-hjulet i Retrolook - Hvid

1.249,95 DKK
  •  

    30 dages fuld returret

  •  

    Gaveindpakning kan tilvælges på varen

  •  

    Fri fragt over kr. 999,- til Pakkeshop

Beskrivelse
Varenummer: 30TBS-3-WHT

Den nyeste model fra Trybike. Her kommer den 3-hjulet løbecykel i et lækkert retrolook i farven hvid. Hollandske Trybike har adskellige års erfaring med at sælge og nu også designe løbecykler.

Denne løbecykel er hvid med sort sadel, sorte håndtag og store sorte hjul med synlige egere. Den er perfekt som den første løbecykel og her købes den som en 3-hjulet, hvor der ikke er risiko er for at vælte.

Løbecyklen kan også købes som en 2-hjulet løbecykel og den er god, når barnet skal øve sin balance. Det er valgfrit om man vil starte ud med den som 3-hjulet eller om man køber den som 2-hjulet løbecykel og hvis det ender med, at det er for svært, så kan et ekstra hjul altid tilkøbes.

Forhjulet kan sidde i 2 højder, og sædet kan justeres fra 30-45 cm, så barnet altid kan nå jorden. Alt i alt kan cyklen tilpasses til et barn fra 15 måneder til 6 år. Cyklen vejer 6,3 kg som trehjulet, og når den kun har 2 hjul, så vejer den 5,2 kg.

På cyklen er der monteret en lille afsats, så lige så snart balancen er fundet, og cyklen har fået fart på, så kan fødderne hvile på den.

Med i pakken er der klistermærker i forskellige designs, så barnet selv kan gøre cyklen ekstra smart og lege designer.

Cyklen er tiltænkt udendørsbrug, men det er bedst at den opbevares indendørs, når den ikke er i brug.

Trybike i metal har kun været på markedet i kort tid, men har allerede vundet Baby Innovation Award i 2018.Specifikationer

Yderligere information

Leveringstid1-3 hverdage
MærkeTrybike