Trybike

Trybike Løbecykel 2-hjulet i Retrolook, Antracitgrå

759,00 DKK
På lager
1-3 hverdage
Varenummer
30TBS-2-GRY

Sej 2-hjulet løbecykel i et lækkert retrolook fra hollandske Trybike, som har adskellige års erfaring med at sælge og nu også designe løbecykler.

Denne løbecykel er antracitgrå, med brun sadel, brune håndtag og store sorte hjul med synlige egere. Denne cykel er den perfekte første løbecykel og den kan også købes som en 3-hjulet, hvor der ikke er risiko er for at vælte. Den 2-hjulet løbecykel er god, når barnet skal øve sin balance og hvis det ender med, at det er for svært, så kan et ekstra hjul altid tilkøbes. Forhjulet kan sidde i 2 højder, og sædet kan justeres fra 30-45 cm, så barnet altid kan nå jorden. Alt i alt kan cyklen tilpasses til et barn fra 15 måneder til 6 år. Cyklen vejer 6,3 kg som trehjulet, og når den kun har 2 hjul, så vejer den 5,2 kg.

På cyklen er der monteret en lille afsats, så lige så snart balancen er fundet, og cyklen har fået fart på, så kan fødderne hvile på den.

Med i pakken er der klistermærker i forskellige designs, så barnet selv kan gøre cyklen ekstra smart og lege designer.

Cyklen er tiltænkt udendørsbrug, men det er bedst at den opbevares indendørs, når den ikke er i brug.

Trybike i metal har kun været på markedet i kort tid, men har allerede vundet Baby Innovation Award i 2018.Specifikationer
Leveringstid1-3 hverdage
MærkeTrybike