Specialday Barnets bog - Mine første år, Special Edition, Rosa

Tilbudspris 180,00  DKK Regulær pris 249,95  DKK
Ikke på lager
1-3 hverdage
Varenummer
9788792021373

Mine første år - Minder og Gemmer babybog - Special Edition fra Specialday er en særudgave af de eksisterende barnets bøger. Babybogen blev udgivet i anledningen af Specialdays 10 års jubilæum. Rosa bogen har et smukt layout med søde små illustrationer.
Mine første år, Minder & Gemmer er en unik scrapbog, som bruges til de særlige øjeblikke fra babys første tid, som man skal huske at skrive ned, inden tiden flyver væk med dem. Hvordan føles det, når I første gang ser det lille hjerte slå? Når du mærker baby sparke for første gang, når tiden er gået og terminen er nået? Hvad er barnets første ord, navnet på yndlings bamsen og titlen på den bog, I elsker at læse sammen?
Baby albummet er fyldt med spørgsmål om alt fra graviditeten, babys første tid, personlighed, traditioner i familien m.m. og giver mulighed for at notere alle tankerne om den altoverskyggende kærlighed, der vokser i takt med barnet.
I udfyldt stand bliver "Mine første år - Minder og Gemmer" en mindeværdig skattekiste af ord og billeder, der vil blive værdsæt mange år frem. Indeholder 180 sider.
En oplagt gaveidé til graviditet, barselsgave eller barnedåb. Fås i udgave til både piger eller drenge.

Specifikationer
Leveringstid1-3 hverdage