Ikke på lager

Leveringstid: 1-3 hverdage

Schleich Enhjørning, regnbue

Specialpris 115,00 DKK
Pris: 169,95 DKK
  •  

    30 dages fuld returret

  •  

    Gaveindpakning kan tilvælges på varen

  •  

    Fri fragt over kr. 499,- til GLS Pakkeshop

Beskrivelse
Varenummer: SCH70524

I lyset af den smukke morgensolen, glimter regnbueenhjørningens manke i alle regnbuens farver. Flanken er prydet med farvestrålende ædelstene. Enhjørningene er generte, prægtige væsner er indhyllet i mystik, fordi de rejsende kun sjældent får et glimt af dem.

Schleich familien af regnbueenhjørninger lever på en græsklædt slette i nærheden af regnbuefloden. I morgensolens lys, glimter de tre magiske væsners manker i alle regnbuens farver. Som de fleste enhjørninger, er de meget generte. Den håndfuld heldige personer, der har set dem fortæller, at de er utrolig farverige og yndefulde. Og de fortæller historier om ædelstene i alle regnbuens farver, der pryder de magiske enhjørningers flanker. Der fortælles mange mystiske beretninger om disse væsner – og ingen ved om historierne er sande. Men alle historierne har til fælles, at regnbueenhjørningerne er utrolig smukke og magiske væsner.

Der er tale om håndmalede figurer, der med deres mange fine detaljer er meget naturtro. Alle dyr og figurer fra Schleich er naturligvis uden phthalater.

Alder: Fra 3 år

Materiale: Plast 

Mål H x L x D:18 x 15 x 8 cm

Specifikationer

Yderligere information

Leveringstid1-3 hverdage
MærkeSchleich