Gonge

Sansesten megasæt 20 skiver fra Gonge

1.048,00  DKK
Ikke på lager
1-3 hverdage
Varenummer
904577-G2116

Sansestenene fra Gonge kommer her som et megasæt af 20 føleskiver i 10 forskellige overflader. De forskellige overflader giver mulighed for at stimulere børnenes sanser.
Sættet indeholder 10 store sansesten i forskellige farver og overflader. Stenene måler 27 cm i diameter.
I sættet er der også 10 små sansesten i samme farver og overflader som de store føleskiver. De små sten måler 11 cm i diameter.
Derudover medfølger der også et bind til øjnene, en pose samt et inspirationshæfte.
Leg med sanseskiverne får børnene til at bruge og udvikle deres følesans. De store skiver kan lægges på gulvet og ved hjælp af de små føleskiver skal børnene nu føle sig frem til rette mønster.
En god øvelse er at spørge børnene om de kan beskrive farven og overfladen af stenen såsom glat, hård, knobber eller skarp.
De små børn vil kunne matche stenene ved at føle strukturen og se farverne. Større børn vil blot kunne matche stenene ved at føle sig frem. Det kan enten gøres ved at have bind for øjnene eller have de små følesten i posen og så skal barnet finde den rigtige sten, som matcher den store føleskive på gulvet.
De større børn vil få en lille føleskive i hånden og nu skal de med bind for øjnene finde den rigtige store føleskive på gulvet ved at bruge fødderne til den store sten og hænderne til den lille sten.
Legen giver desuden god øvelse for balancen. Barnet kan f.eks. lege jorden er giftig. Materialet er syntetisk gummi der er dejligt at røre.
Alder: 2-8 år.
Se Youtube video fra Gonge.
<iframe width="280" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/vsbjKmscJEs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Specifikationer
Leveringstid1-3 hverdage
MærkeGonge