Levering: 1-3 hverdage
Fri fragt over kr. 489,- til GLS Pakkeshop
Kundeklub - Optjen 5% i bonus
Puslespil
KØN
65 stk
62 stk
ALDER
1 stk
20 stk
50 stk
42 stk
21 stk
17 stk
PRIS
4 stk
1 stk
31 stk
37 stk
Mærker
1 stk
45 stk
1 stk
1 stk
3 stk

Puslespil

Vi har på denne side samlet vores store sortiment af sjove og lærerige puslespil til jeres dejlige børn fra 1 års alderen og opefter. Vi har puslespil i god kvalitet, hvor der er nogle som er lavet i træ og andre i kraftigt karton fra bl.a. Larsen puslespil.

Vi har puslespil som kan lære dit barn forskellige færdigheder, såsom alfabetet, lær at stave, tallene, matematik som gange og plus, Danmarkskort, Verdenskort, læren om kroppen, lær klokken, Europas flag, Stjernehimlen og stjernetegn og vulkanudbrud.

Til de små børn har vi vores flotte lydklodser i træ med bondegårdsdyr og biler. Vi har også andre puslespil med lyde som bondegårdsdyr, vilde dyr, køretøjer og musikinstrumenter fra Melissa & Doug.  Til de mindste har vi også nogle flotte stabeltårne og sorteringebrætte i flotte farver og geometriske former fra Melissa & Doug og Janod. Eller se vores flotte udvalg i træpuslespil fras Janod, Melissa & Doug, Mudpuppy, AM LEG og Barbo Toys og Larsen puslespil.

Til børnehavebarnet har vi et væld af flotte, spændende og udfordrende puslespil med flotte billeder af dyr, biler, pirater, prinsesser, rummet, Danmarkskort, Verdenskort, lær klokken, lær at stave, lær, tallene, Smølfer, Noahs ark, Vores krop, Alfabetet m.m. fra mærker som Melissa & Doug, Mudpuppy, Larsen puslespil, Barbo Toys, Janod, Am Leg, SES og Prinsesse Lillefe. Se også vores flotte 3D puslespil fra T-Rex World, SmartGames, Imagetoys og Goki.

Til barnet som er begyndt i skole har vi mange flotte puslespil med flotte motiver, såsom dyr, biler, maskiner, både, Hello Kitty, Smølfer, skattejagt, prinsesser, rummission, Miljøvenligt hus fra Barbo Toys, Melissa & Doug, Larsen puslespil, Mudpuppy, SES, T-Rex World, Prinsesse Lillefe, Janod og Horrible Science.
Leveringstid

Din ordre vil blive leveret inden for 1-3 hverdage.

Ring meget gerne på 21 43 13 27, hvis din ordre haster og skriv gerne en bemærkning på din bestilling. Så sørger vi for, at få ordren frem i køen.

Kundeservice

Vi ønsker at yde en god kundeservice og hvis du har spørgsmål eller forslag, så hold dig endelig ikke tilbage. Webshoppen er altid åben.

Åbningstider på telefonen:

Mandag - torsdag: Kl. 9:00-15:30
Fredag: Kl. 9:00-15:00

Legehimlen.dk  |  Villemoesvej 2  |  7560 Hjerm  |  E-mail: info@legehimlen.dk  |  Mobil: 21 43 13 27  |  Bankkonto: 7500-1465360  |  CVR 30612442