På lager

Leveringstid: 1-3 hverdage

Pusle- og Plejecenter, Mine to Love - Melissa & Doug

Specialpris 1.799,00 DKK
Pris: 2.099,95 DKK
  •  

    30 dages fuld returret

  •  

    Gaveindpakning kan tilvælges på varen

  •  

    Fri fragt over kr. 499,- til GLS Pakkeshop

Beskrivelse
Varenummer: 41701

OBS! Denne vare kan kun sendes hjem til en privat adresse eller en erhvervsadresse. Den er desværre for tung til at kunne sendes til en GLS Pakkeshop eller med Postnord. Derudover kan vi desværre heller ikke tilbyde at pakke den ind som gave.

Dette store multi-funktionelle plejecenter i træ, har alt hvad barnet behøver for at passe og pleje sine bamser eller dukker. På den ene side er der et køkken med køleskab, vask og en højstol. På den anden side er der et pusleområde, med et badekar med bruser, og et puslebord der kan vippes ned. Desuden er der et spejl, vådservietter, blespand og en vaskemaskine med drejeknap. I den ene ende af plejecentret er der et soveområde med en vugge der kan vippe, opbevaringsplads til tøj og et vindue der kan skifte fra dag til nat. I den anden ende er der en fint dekoreret væg med dyr og en højdemåler, som måler i både inches og centimeter.

"Mine to love"-serien fra Melissa & Doug giver barnet muligheden for at passe på, pleje og holde af sine dukker eller bamser med dagligdags-opgaver, hvilket giver masser af empati og ansvar over for andre.

Alder: 3 år+

Specifikationer

Yderligere information

Leveringstid1-3 hverdage
MærkeMelissa & Doug