Ikke på lager

Leveringstid: 1-3 hverdage

PUKYlino begyndercykel Kiwi grøn fra PUKY

349,95 DKK
  •  

    30 dages fuld returret

  •  

    Gaveindpakning kan tilvælges på varen

  •  

    Fri fragt over kr. 999,- til Pakkeshop

Beskrivelse
Varenummer: 4018-P1

PUKYlino i en smart grøn farve fra PUKY er et fantastisk køretøj til børn fra 1 år og med en kropshøjde fra 75 cm. PUKYlino er en rigtig god skubbecykel som barnets første køretøj, hvor barnet får styrket sine bevægelser, balance samt motoriske udvikling.
Begyndercyklen PUKYlino er med til at lære barnet de første styre- og benbevægelser. Cyklen henvender sig til børn fra 1 års alderen.
Det er en stor ting at opleve børns glæde, når de opdager, at de selv kan komme rundt og udforske tingene omkring sig. Med PUKYlino cyklen kan barnet gøre sine første erfaringer med at skubbe sig frem, øve af- og påstige, øve retningsskift, træne sin koordination af ben og arme, og ikke mindst styrker cyklen barnets balance og bevægelser.
PUKYlino har en lav saddel indstilling, som gør af- og påstigningen nemt for barnet. Cyklens ramme er lavet i metal med slagfast pulverlakering og sadlen er ergonomisk udformet. Cyklens samlede længde er 51 cm. og bredden er 26 cm. Hjulene er lavet i et fast materiale, som er støjsvage og ridsefri. Dermed kan cyklen også bruges indenfor. Sædehøjden er 22 cm.
Da barnet kan have begge ben på jorden og cyklen ikke vælter ud til siden, så er den rigtig god til at øve balance på inden barnet skal køre på en to-hjulet løbecykel.

Specifikationer

Yderligere information

Leveringstid1-3 hverdage
MærkePUKY