Levering: 1-3 hverdage
Fri fragt over kr. 489,- til GLS Pakkeshop
Kundeklub - Optjen 5% i bonus
Pirater og tilbehør
KATEGORI
5 stk
15 stk
35 stk
12 stk
PRIS
2 stk
2 stk
2 stk
12 stk
20 stk
ALDER
2 stk
3 stk
4 stk
30 stk
34 stk
31 stk
27 stk
KØN
35 stk
7 stk
Mærker
5 stk
6 stk
1 stk
3 stk

Pirater og tilbehør

Her hos Legehimlen.dk finder du et spændende udvalg af legetøj med temaet pirater, som både drenge og piger vil have det sjovt at lege med.  Du kan blandt andet finde udklædningstøj, skattekister, wallstickers, piratlegetøj klistermærker og tatoveringer m.m.

Skal dit barn holde en fødselsdagsfest med et pirattema eller kan dit barn lide at lege pirat rollespil, så har vi et flot udvalg af skattekister, guldmønter, skattekort og flag fra Den Goda Fen, Melissa & Doug og AM Leg.


Vi har et stort udvalg i flotte Pirat udklædningstøj og tilbehør, lige fra den lille pirat på 6 måneder til den store på 10-11 år. Se de flotte pirat dragter fra Travis Design, Melissa & Doug, Den Goda Fen og AM Leg. Vi har også tilbehør, som hatte, klap til øjet, klo, svær, knive, kompas, Piratkikkert, tatoveringer, ansigtsmaling og skabeloner til ansigtsmaling fra mærker som Kaptajn Sharky, SES, Grim’tout, Melissa & Doug, Den Goda Fen og AM Leg.

Legehimlen har de flotte piratskibe og piratfigurer, med mange flotte funktioner og detaljer. Flot udarbejdet i bøgetræ og malet i flotte farver  fra Le Toy Van. Der er også to flotte legetæpper med pirattema også fra Le Toy Van.

Er dit barn til puslespil, spil eller klistermærker, så se vores flotte udvalg som forskellige puslespil, magneter, Find og skjul piraterne, kortspil, yatsi, 3D klistermærker, Sorteper og pirat påklædningsdukker fra Janod, Vilac, eeBoo, SmartGames, Kaptajn Sharky og Melissa & Doug.

Skal drengeværelset have et pirat tema, så se vores flotte wallstickers fra RoomMates og selvlysende figurer til at sætte på væggene fra Kaptajn Sharky. Vi har også pirat flag, pirat guirlande eller vimpel kæde fra AM Leg og Kaptajn Sharky, og en flot vågelampe og lommelygte fra Kaptajn Sharky.

Til skolebarnet har vi en flot serie fra Kaptajn Sharky, som består af penalhus, skraldespand, skolesæt med lineal, blyant og viskelæder, blyantspidser, saks, klistermærker, maleskabeloner, madkasse og drikkedunk.

Leveringstid

Din ordre vil blive leveret inden for 1-3 hverdage.

Ring meget gerne på 21 43 13 27, hvis din ordre haster og skriv gerne en bemærkning på din bestilling. Så sørger vi for, at få ordren frem i køen.

Kundeservice

Vi ønsker at yde en god kundeservice og hvis du har spørgsmål eller forslag, så hold dig endelig ikke tilbage. Webshoppen er altid åben.

Åbningstider på telefonen:

Mandag - torsdag: Kl. 9:00-15:30
Fredag: Kl. 9:00-15:00

Legehimlen.dk  |  Villemoesvej 2  |  7560 Hjerm  |  E-mail: info@legehimlen.dk  |  Mobil: 21 43 13 27  |  Bankkonto: 7500-1465360  |  CVR 30612442