Paw Patrol

Paw Patrol Aqua Tema Whale Patroller

Tilbudspris 429,00  DKK Regulær pris 549,00  DKK
På lager
1-3 hverdage
Varenummer
6065308

Hvalpene fra PAW Patrol Aqua Pups er klar til endnu en spændende redningsmission i deres helt nye Whale Patroller Team Køretøj. Med hjul, der kan dreje, Chase actionfigur og Chases redningskøretøj er Whale Patroller udstyret med alt, hvad du har brug for til dine redningsmissioner på dit fantasihav.

Slå dig sammen med Chase og gå op på observationsdækket for at holde øje med problemer. Hvis nogle kommer i fare, skal du sætte Chase ind i cockpittet på hans redningskøretøj og sænke patruljerens halerampe. Lad derefter redningskøretøjet ind i patrollerens løfteraket, og når det er i den rigtige position, skal du slå ned på køretøjets affyringshåndtag for at sætte Chase i gang og redde dagen.

For endnu mere spændende missioner kan du samle alle Aqua Pups figurer og legetøjskøretøjer (sælges på webshoppen) for at lege mange actionfyldte eventyr. Med PAW Patrol-legetøj kan børn udforske deres fantasi og udvikle deres motoriske færdigheder gennem leg, mens de bringer deres yndlingsscener fra showet til live. 

 

Alder: Fra 3 år

Specifikationer
MærkePaw Patrol
Leveringstid1-3 hverdage