Paw Patrol

Paw Patrol Aqua Tema Legetøjsbil - Zuma

Tilbudspris 203,00  DKK Regulær pris 259,00  DKK
På lager
1-3 hverdage
Varenummer
6066143

Tag med på actionfyldte redningsmissioner sammen med Zuma  i hans Aqua Pups Aqua Pups Køretøj! I sin orange Aqua Pups våddragt og hjelm er Zuma klar til redninger i havet! Zuma's Aqua Pups køretøj byder på en spændende transformation! Du skal bare sætte Zuma i cockpittet, og skubbe baldakinen i for at aktivere hummerklo-funktionen og forvandle hans køretøj til redningstilstand! Når der er problemer, kan du hurtigt forvandle dig til redningstilstand og skynde dig til undsætning, og derefter bruge de leddelte hummerkløer til at fjerne eventuelle forhindringer! Skab PAWsome eventyr med Zuma's Aqua Pups Køretøj! 

For endnu mere spændende missioner, saml da alle Aqua Pups figurer og legetøjskøretøjer fra serien. Der kan købes flere her på webshoppen.

Med PAW Patrol-legetøj kan barnet udforske sin fantasi og udvikle de motoriske færdigheder gennem leg, mens yndlingsscener fra showet vækkes til live! PAW Patrol actionfigurer, legetøjsbiler, legesæt og bamser er det perfekte legetøj til drenge og piger fra 3 år og opefter, så tag spændingen med hjem fra PAW Patrol: Aqua Pups! 

Alder: Fra 3 år.

Specifikationer
MærkePaw Patrol
Leveringstid1-3 hverdage