Paw Patrol

Paw Patrol Aqua Tema Legetøjsbil - Rocky

Tilbudspris 203,00  DKK Regulær pris 259,00  DKK
På lager
1-3 hverdage
Varenummer
6066142

Slå dig sammen med Rocky til nogle actionfyldte redningsmissioner i hans Aqua Pups Køretøj! Han kommer her i sin grønne Aqua Pups våddragt og hjelm og er klar til redninger i havet! Rocky's Aqua Pups Køretøj byder på en spændende transformation! Du skal sætte Rocky i køretøjets cockpit, og skubbe baldakinen i for at få vingen og rygfinnen på plads og forvandle hans køretøj til redningstilstand! Når der er problemer, kan du hurtigt forvandle dig til redningstilstand og skynde dig ud til undsætning, og derefter bruge den leddelte klohale og Savfiskebladet til at fjerne eventuelle forhindringer! Skab PAWsome eventyr med Rocky's Aqua Pups køretøj!

For endnu mere spændende missioner, saml da alle Aqua Pups figurer og legetøjskøretøjer fra serien. Der kan købes flere her på webshoppen.

Med PAW Patrol-legetøj kan barnet udforske sin fantasi og udvikle de motoriske færdigheder gennem leg, mens yndlingsscener fra showet vækkes til live! PAW Patrol actionfigurer, legetøjsbiler, legesæt og bamser er det perfekte legetøj til drenge og piger fra 3 år og opefter, så tag spændingen med hjem fra PAW Patrol: Aqua Pups! 

Alder: Fra 3 år.

Specifikationer
MærkePaw Patrol
Leveringstid1-3 hverdage