Paw Patrol

Paw Patrol Aqua Tema Legetøjsbil - Chase

Tilbudspris 203,00  DKK Regulær pris 259,00  DKK
På lager
1-3 hverdage
Varenummer
6066140

Tag med Chase på nogle actionfyldte redningsmissioner i hans Aqua Pups køretøj! Chase har taget sin blå våddragt og hjelm og han er klar til redninger i havet! Chase's Aqua Pups Køretøj byder på en spændende transformation! Du skal blot placere Chase i køretøjets cockpit, luk baldakinen for at få vingerne og rygfinnen på plads så hans køretøj forvandler sig til redningstilstand!

Når der er problemer, kan du lægge projektilerne (2 stk. medfølger) i begge løfteraketter og trykke på knapperne for at affyre. Skab PAWsome eventyr med de sjove Aqua Pups køretøjer! For endnu mere spændende missioner, saml da alle Aqua Pups figurer og legetøjskøretøjer fra serien. Der kan købes flere her på webshoppen.

Med PAW Patrol-legetøj kan barnet udforske sin fantasi og udvikle de motoriske færdigheder gennem leg, mens yndlingsscener fra showet vækkes til live! PAW Patrol actionfigurer, legetøjsbiler, legesæt og bamser er det perfekte legetøj til drenge og piger fra 3 år og opefter, så tag spændingen med hjem fra PAW Patrol: Aqua Pups! 

Alder: Fra 3 år.

Specifikationer
MærkePaw Patrol
Leveringstid1-3 hverdage