STORE besparelser i vores udsalg

Paw Patrol

Paw Patrol 2 Marine Headquarter

1.260,00 DKK
På lager
1-3 hverdage
Varenummer
6067496

Det bliver ikke meget sejere - her er selveste Paw Patrol Movie 2 hav-hovedkvarteret! Hovedkvarteret består af et enestående, transformerende hangarskib, som er helt perfekt til spændende redningsmissioner på havet. Udover hangarskibet medfølger også en Chase-figur og hans autentiske redningskøretøj, direkte fra filmen Paw Patrol Movie 2 - The Mighty Movie.

Hangarskibet kan transformeres fra at være ca. 66 cm langt og 35 cm bredt, til at blive op til ca. 94 cm langt og 43 cm bredt! Dette sker når skibet går i redningstilstand. Når du trykker ned på kommandocenteret, udløser det en fantastisk transformation. Kontrolrummet hæves og dækket opdeles i 2 seperate køretøjs-affyringsramper! Wow! En meteor-kerne afsløres derefter og når du trykker på den aktiveres lys og lyd og der åbnes 4 døre til ekstra legeområder og opbevaring til legetøjsbiler, tilbehør og figurer. 

Når det bliver tid til den superspændende redningsmission, placerer du dit redningskøretøj på affyringsrampen og tryk på start. Dit køretøj vil drøne afsted i fuld fart! 

Hovedkvarteret har også 2 projektil-affyrere, som kan lades og affyres for at eliminere alle forhindringer, som skulle opstå under redningsmissionen. 

Du kan supplere med resten af legetøjet fra Paw Patrol Movie 2 - The Mighty Movie, for at få den optimale redningsmission fra hav-hovedkvarteret. 

Anvender 3 x AAA-batterier, som ikke medfølger.

Alder: 3 år+

Bemærk at det udelukkende er Chase og hans redningskøretøj som medfølger - billederne er til inspiration! Resten af figurerne kan købes her på siden.

Specifikationer
MærkePaw Patrol
Leveringstid1-3 hverdage