Levering: 1-3 hverdage
Fri fragt over kr. 489,- til GLS Pakkeshop
Kundeklub - Optjen 5% i bonus
Mandalas
KØN
24 stk
34 stk
ALDER
14 stk
33 stk
34 stk
33 stk
PRIS
2 stk
33 stk
Mærker
17 stk

Mandalas

Mandalas er en kendt klassisk malebog og den findes i to størrelser. Der findes malebøger i A4 størrelse og en mindre malebog, som hedder mini mandalas.  

Malebøger er gode for barnet at fordybe sig i og barnet kan blive underholdt og udfordret i timevis med de mange fine motiver. Malebøgerne er gode at have med på ferier, men er også rigtig gode at bruge derhjemme, når dagene bliver kortere og mørkere eller barnet blot har brug for en stille stund.
Bøgerne henvender sig til børn i forskellige aldre, men de er også rigtig gode til voksne og kan bruge til afstresning.

Lær mere om Mandalas malebøgerne nedenfor >>

A4 malebøgerne måler 21 x 27 cm og siderne er 200g FSC-certificeret papir. Bøgerne er trykt i Danmark. Hver Mandalas malebog består af 32 sider med forskellige motiver og hver side kan tages ud af bogen.

Mini Mandalas malebøgerne måler 13,5 x 13,5 cm og motiverne i malebøgerne er i miniature udgave og kræver derfor, at barnet har en rolig hånd for at opnår det bedste resultat. De små malebøger anbefales til børn fra 6 års alderen.

Som en nyhed i 2018 kommer der to nye malebøger til drenge og piger. De hedder min allerførste malebog og henvender sig til børn fra 2 år. Malebøgerne er i størrelsen 16,5 x 16,5 cm. Papiret i bøgerne er 170g FSC-certificeret papir og Min Allerførste Malebog indeholder 40 sider og siderne kan i disse malebøger også tages ud. Så kan de enten hænges op med elefantsnot fra Faber-Castell, sættes i en billedramme eller gives væk i gave. Der kan skrives til-og-fra kort på bagsiden af barnets kunstværk.

Mandalas har ligeledes lavet flere malebøger, som hedder Paint by Numbers, hvor hvert nummer har en farve og så skal barnet male felterne i de farver, som er angivet. Det kan her anbefales at bruge Faber-Castell 12 stk. akvarelfarveblyanterne, hvor du kan få de flotteste akvareleffekter med lidt vand og pensel.
Vi har også fået to udgaver af Kaleido Mandalas malebøger, som henvender sig til børn fra 6 års alderen og både teenagere og voksne vil få glæde af disse bøger. Når du  maler mandalas påvirker du den kreative hjerne og koncentrationen styrkes. Mange finder ro ved at sidde og male og kan være med til at stoppe tankemylder.
Leveringstid

Din ordre vil blive leveret inden for 1-3 hverdage.

Ring meget gerne på 21 43 13 27, hvis din ordre haster og skriv gerne en bemærkning på din bestilling. Så sørger vi for, at få ordren frem i køen.

Kundeservice

Vi ønsker at yde en god kundeservice og hvis du har spørgsmål eller forslag, så hold dig endelig ikke tilbage. Webshoppen er altid åben.

Åbningstider på telefonen:

Mandag - torsdag: Kl. 9:00-15:30
Fredag: Kl. 9:00-15:00

Legehimlen.dk  |  Villemoesvej 2  |  7560 Hjerm  |  E-mail: info@legehimlen.dk  |  Mobil: 21 43 13 27  |  Bankkonto: 7500-1465360  |  CVR 30612442