MaMaMeMo

MaMaMeMo Legekøkken m. el kogeplade

Tilbudspris 799,00  DKK Regulær pris 999,00  DKK
Ikke på lager
1-3 hverdage
Varenummer
85675

OBS! Der kan desværre ikke tilbydes gaveindpakning på varen og den kan kun sendes med GLS.

Træd ind i et univers af kreativ leg med det nye legekøkken fra MAMAMEMO®, der bringer dansk design og bæredygtighed til den lille kok eller bager. Dette legekøkken er mere end bare et stykke legetøj – det er et vindue til fantasien og en portal til uendelige eventyr.

Legekøkkenet er fremstillet af FSC-træ, hvilket ikke blot sikrer en smuk og holdbar konstruktion, men også et miljømæssigt ansvarligt valg. To justerbare drejeknapper inviterer til timevis af interaktiv sjov – med en tilfredsstillende kliklyd ved hver justering. Når børnene drejer knapperne, udspringer magien: Kogepladen lyser op, ledsaget af realistiske "koge" lyde, og vandhanen udsender en behagelig lyd af rindende vand.

 

Justérbarhed er nøgleordet. Dette legekøkken vokser med dit barn, takket være de justerbare ben, der giver mulighed for to bordhøjder – enten 50 cm eller 56 cm. Legemad og tilbehør har deres egne pladser på de to hylder, der giver børnene et væld af muligheder for at skabe de mest fantasifulde kulinariske eventyr.

Designet i ikonisk sort og hvid, bliver dette køkken en sømløs tilføjelse til dit hjems interiør, der inkarnerer den minimalistiske elegance af skandinavisk interiør design.

 

Dimensioner på pakning
L: 70 cm B: 30 cm H: 84 cm

 

Alder: Fra 3 år

Specifikationer
Leveringstid1-3 hverdage
MærkeMaMaMeMo