Maileg - Ballarinamus fra cirkus.*

Maileg - Ballarinamus fra cirkus.*

DKK 119,00
   På lager
Antal
Varenummer: 16-2780-00
De ultimative kære Maileg mus med eget hus har endnu flere familie medlemmer.
De fine mus har selvfølgelig lækkert tøj og sengetøj i de skønneste stoffer som passer sammen.

Her er det ballarinamus, der underholder alle musefamilierne i det store Maileg-cirkus. Hun er pyntet til cirkus med en ægte ballarinakjole, der har et rigtig sødt hjerte på midten. Ægte samlerobjekt, der passer perfekt sammen med Mailegs cirkus og resten af musene derfra.


Vis mere
Vis mindre
Om Legehimlen

Du får legetøj med tanke på barnets udvikling og leg, kvalitet og forældrenes ønske om legetøj der holder og følger tidens trend. Vores legetøj er fri for skadelige stoffer, phtalater, parabener m.fl.

Fantasi - Leg - Udvikling. Det er vores fokus. At give børn mange gode legetimer, der stimulerer nysgerrigheden, fantasien og som udvikler.
Vi udvælger legetøj, der udvikler så mange af barnets udviklingstrin som muligt: Grovmotorik, finmotorik og musikalitet.

Fra fredag den 15. juli kl. 14 til og med uge 29 holder vi sommerferie og dermed bliver der ikke sendt pakker ud. Vi sender pakker igen mandag den 25. juli 2016. Men til gengæld får du fri fragt med GLS Pakkeshop.

Hvis en bestilling haster, så ring til os og hør om vi kan nå at få din pakke med.


Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at ringe, sende en email eller skrive til os på chatten.

Kundeservice

Vi ønsker at yde en fantastisk kundeservice og hvis du har spørgsmål eller forslag, så hold dig endelig ikke tilbage. Webshoppen er altid åben.

Åbningstider på telefonen:

Uge 29 - Telefonen er lukket, men vi besvarer emails ca. en gang om dagen.

Legehimlen.dk  |  Villemoesvej 2  |  7560 Hjerm  |  E-mail: info@legehimlen.dk  |  Mobil: 21 43 13 27  |  Bankkonto: 7647-2009679  |  CVR 30612442