Levering: 1-3 hverdage
Fri fragt over kr. 489,- til GLS Pakkeshop
Kundeklub - Optjen 5% i bonus
Magformers
KØN
8 stk
10 stk
ALDER
1 stk
11 stk
11 stk
10 stk
7 stk
PRIS
3 stk
4 stk
1 stk
3 stk

Magformers

Magformers er sjovt og spændende magnetisk konstruktionslegetøj til drenge og piger. Magformers er rigtig populært og er meget udbredt i børnehaver, SFO og klubber hvor børn kan sidde sammen og lege med det magnetiske legetøj.

Legetøjet har ingen løse eller synlige magneter og Magformers går rigtig meget op i, at deres legetøj er sikkert, så magneterne ikke kan falde ud. De super stærke magneter, som sidder i de forskellige dele gør det muligt at bygge både simple eller komplekse 3-D byggerier. Med magformers kan du og barnet slippe fantasien løs og skabe sjove figurer sammen.

Magformers er lavet i højkvalitet ABS Plastik.

Princippet med Magformers er de mange forskellige geometriske former, som har indbygget magneter.  Magneterne kan derfor ikke falde ud, og legetøjet er derfor helt trygt at lege med.

Der findes mange forskellige byggesæt. Både pakker med hjul, med lys og lyd, med rum-tema, huse , dinosaur-tema og meget andet. Udvalget er stort og på vores side kan du finde nogle af de mange valgmuligheder.  Alle byggesæt kan naturligvis kombineres på kryds og tværs.

Når barnet leger med Magformers finder barnet på nye måder at sætte brikkerne sammen på og imens legen står på træner barnet kreativiteten og hjernen.

Magformers har vundet flere store priser med sin banebrydende måde at tænke magneter og byggeri.
Leveringstid

Din ordre vil blive leveret inden for 1-3 hverdage.

Ring meget gerne på 21 43 13 27, hvis din ordre haster og skriv gerne en bemærkning på din bestilling. Så sørger vi for, at få ordren frem i køen.

Kundeservice

Vi ønsker at yde en god kundeservice og hvis du har spørgsmål eller forslag, så hold dig endelig ikke tilbage. Webshoppen er altid åben.

Åbningstider på telefonen:

Mandag - torsdag: Kl. 9:00-15:30
Fredag: Kl. 9:00-15:00

Legehimlen.dk  |  Villemoesvej 2  |  7560 Hjerm  |  E-mail: info@legehimlen.dk  |  Mobil: 21 43 13 27  |  Bankkonto: 7500-1465360  |  CVR 30612442