Det store UDSALG fortsætter 

Lille Kanin

Lille Kanin er en babyplejeserie skabt på ren kærlighed til børn og børns trivsel.

Bag brandet står Christiane Schaumburg-Müller og Tina Søgaard. Christiane er en stor medie-personlighed, som har skabt Lille Kanin på baggrund af hendes kærlighed til sit barn og den store interesse for kropspleje, vel at mærke uden kemi og skadelige stoffer. Tina Søgaard er stifter af mærket Ecooking, som også er kendt for sine økologiske og naturlige produkter til fornuftige penge.

Alle produkter fra Lille Kanin indeholder veganske og naturlige certificerede ingredienser. Der er ingen kemi, parabener eller skadelige stoffer i produkterne, så alle vil kunne bruge Lille Kanin. Råvarerne til produkterne kommer fra planter, så påvirkningen af miljø og klima bliver væsentlig mindsket. Derudover er ingen af produkterne testet på dyr.

Sortimentet fra Lille Kanin består af en bad- og babyolie, bad & shampoo, en fed babycreme, en lotion og en SOS-creme - og de er alle Svanemærket, Allergy Certified og ECO-Certified.

Produkterne er af høj kvalitet og man kan med fordel starte med at bruge Lille Kanin allerede i graviditeten, da barnet fortjener den absolut bedste og reneste start på livet.

Lille Kanin er kort fortalt - kærlighed på flaske.

Der vil løbende blive udviklet nye produkter, i takt med at nye godkendte og naturlige ingredienser og urter kommer på markedet.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.