Levering: 1-3 hverdage
Fri fragt over kr. 489,- til GLS Pakkeshop
Kundeklub - Optjen 5% i bonus
Larsen Puslespil
KØN
15 stk
16 stk
ALDER
1 stk
7 stk
13 stk
14 stk
11 stk
PRIS
2 stk
16 stk

Larsen Puslespil

Vi har her på siden samlet nogle spændende og lærerige puslespil fra Larsen Puslespil. Puslespillene er lavet af solidt karton, hvilket gør, at barnet kan få godt fat omkring brikkerne. Det forhindrer ligeledes også, at puslespils brikkerne bøjer eller knækker.

Puslespillene fås med forskellige antal brikker og motiver, hvilket udfordrer børn i forskellige aldre.
Puslespillene fra Larsen Puslespil har en fast ramme og en plade under brikkerne, som gør det nemmere for barnet at håndtere brikkerne og det bliver nemmere at samle.

Hvorfor vælge puslespil fra Larsen Puslespil?

Der findes et stort udvalg af puslespil fra Larsen Puslespil, så der er rig mulighed for at finde et puslespil, som passer til netop dit barn. Børn vil hellere have et lettere puslespil, som de kan samle flere gange frem for et svært puslespil, som de ikke kan finde ud af at samle.

Når barnet samler et puslespil flere gange vil de med tiden begynde at genkende formerne på brikkerne og vide, hvor på puslespillet de hører hjemme. Det er derfor, at Larsen Puslespil laver brikkerne i mange forskellige former. Ved at lære at genkende formerne på brikkerne vil barnet også have lettere ved at lære at genkende andre former som bogstaver, og senere ord når de lærer at læse.
Leveringstid

Din ordre vil blive leveret inden for 1-3 hverdage.

Ring meget gerne på 21 43 13 27, hvis din ordre haster og skriv gerne en bemærkning på din bestilling. Så sørger vi for, at få ordren frem i køen.

Kundeservice

Vi ønsker at yde en god kundeservice og hvis du har spørgsmål eller forslag, så hold dig endelig ikke tilbage. Webshoppen er altid åben.

Åbningstider på telefonen:

Mandag - torsdag: Kl. 9:00-15:30
Fredag: Kl. 9:00-15:00

Legehimlen.dk  |  Villemoesvej 2  |  7560 Hjerm  |  E-mail: info@legehimlen.dk  |  Mobil: 21 43 13 27  |  Bankkonto: 7500-1465360  |  CVR 30612442