Kinetic Sand

Kinetic Sand Ultimate Sandisfying Set

229,00  DKK
Ikke på lager
1-3 hverdage
Varenummer
6067345

Kinetic Sand Ultimate Sandisfying Set er sættet til det kreative, nysgerrige og fantasi-fulde barn. Det magiske og fascinerende - og helt naturlige sand, klæber til sig selv og ikke til hverken dig eller dit barn. I dette sæt får du ca. 1 kg lyserødt, gult og turkis sand samt 10 forme og redskaber, som giver uendelige muligheder for timevis af sandleg. Børn kan blande, dele i lag og forme sandet, som de lyster og kan dermed lade fantasien løbe løbsk. De 3 eksklusive, sjove skæreredskaber er nøglen, som låser op for en verden af fascinerende sandeffekter. Det fede ved Kinetic Sand er, at det aldrig nogensinde tørrer ud, så det kan bruges igen og igen. Sandet fremmer, udover kreativiteten, også barnets finmotorik. Det har en super tilfredsstillende effekt på barnet og det bliver med garanti svært at lægge det fra sig igen, når først sandet flyder igennem hænderne.

Sandet er ganske let at rydde op, på grund af dens selvklæbende egenskaber - den efterlader ingen rod! Sandet og redskaberne opbevares i den genanvendelige pose, som er med i pakken. 

Ønskes der flere farver eller forme, har vi et udvalg på vores hjemmeside i form af tilbehørssæt og farvet sand i bøtter. 

Alder: 3 år+

Specifikationer
MærkeKinetic Sand
Leveringstid1-3 hverdage