Kinetic Sand

Kinetic Sand Dig & Demolish Set

229,00  DKK
Ikke på lager
1-3 hverdage
Varenummer
6044178

Kinetic Sand Ultimate Sandisfying Set er sættet til det kreative, nysgerrige og fantasi-fulde barn. Det magiske og fascinerende - og helt naturlige sand, klæber til sig selv og ikke til hverken dig eller dit barn.

Med dette sæt kan barnet lave sin helt egen lille byggeplads med alt hvad der tilhører. Æsken har fine illustrationer indvendigt, så barnet får den fulde oplevelse af en byggeplads når pakken åbnes op. Byg, grav og destruér med den medfølgende gravko, murstens-form og værktøj. Sættet indeholder desuden 454 g neutral-farvet Kinetic Sand. 

Det fede ved Kinetic Sand er, at det aldrig nogensinde tørrer ud, så det kan bruges igen og igen. Sandet fremmer, udover kreativiteten, også barnets finmotorik. Det har en super tilfredsstillende effekt på barnet og det bliver med garanti svært at lægge det fra sig igen, når først sandet flyder igennem hænderne.

Sandet er ganske let at rydde op, på grund af dens selvklæbende egenskaber - den efterlader ingen rod! Opbevar sandet i æsken efter endt leg.

Alder: 3 år+

 

Specifikationer
MærkeKinetic Sand
Leveringstid1-3 hverdage