På lager

Leveringstid: 1-3 hverdage

KidKraft - Trendy dukkehus. Tosidet og fuldt møbleret (BESTILLINGSVARE - KAN FORUDBESTILLES)

2.999,00 DKK
  •  

    30 dages fuld returret

  •  

    Gaveindpakning

  •  

    Fri fragt over kr. 500 til Pakkeshop

Beskrivelse
Varenummer: 65078

Leveres pt. direkte fra leverandøren og kan leveres til Europa. Leveringstid op til 5-7 dage. Der er kun vælges levering til privat adresse eller en erhvervs adresse. Husk at oplyse firma navn på leveringsadresse.
Kæmpe stort trendy dukkehus i træ og skønne farver med to sider og fuldt møbleret med hele 50 farverige møbler fra KidKraft.
Dette store og meget flotte dukkehus er udført i træ, er åbent på alle 4 sider, med 3 etager og samlet 10 rum. Huset er fuldt møbleret med 50 flotte og detaljerede møbler, som kan ses på billederne. Møblerne er ligeledes udført i træ og i flotte farver, der matcher de rum de er tiltænkt. Det meget åbne dukkehus gør det nemt at lege fra alle sider og bevæge dukkerne rundt i huset. Dukkehusets konstruktion er meget robust.
Den nederste etage på den første side er delt i 2 rum - ét køkken og ét bryggers. 1. etage er stuen, hvor der udover en sofa også er fine detaljer, som en vifte i loftet og en lampe. Øverste etage er delt i 2 rum - ét computerrum og ét børneværelse med køjeseng, med henholdsvis blåt og lyserødt tema.
På den anden side er den nederste etage delt i en spisestue med spisebord og to stole og en tv-stue med sofa og tv-arrangement. 1. etage er et soveværelse i lilla, med en dobbeltseng og lille sengebord. Den øverste etage er også delt i to på denne side - et badeværelse og et børneværelse
med vugge og højstol til den mindste i familien.
2 pink trapper forbinder de 3 etager - en trappe på hver side.
Huset vil give mange sjove timers leg og er så stort at der sagtens kan lege flere med det samtidig.
Der medfølger ingen dukker, men der kan anvendes dukker op til 30 cm.
Leveres usamlet med udførlig samle instruktion.
Anbefales fra 3 år
Måler: 86 x 76 x 118 cm
Leveres KUN til adresser i Danmark

Specifikationer

Yderligere information