På lager

Leveringstid: 1-3 hverdage

KidKraft Savannah dukkehus i 4 etager - Fuldt møbleret (BESTILLINGSVARE - KAN FORUDBESTILLES)

1.899,00 DKK
  •  

    30 dages fuld returret

  •  

    Gaveindpakning

  •  

    Fri fragt over kr. 500 til Pakkeshop

Beskrivelse
Varenummer: 65023

Leveres pt. direkte fra leverandøren og kan leveres til Europa. Leveringstid op til 5-7 dage. Der er kun vælges levering til privat adresse eller en erhvervs adresse. Husk at oplyse firma navn på leveringsadresse.
Stort flot dukkehus i sydstats stil, udført i træ med flotte farver og mange detaljer fordelt på 4 etager og 6 rum. Huset er fuldt møbleret.
Dette meget smukke dukkehus er udført i træ, har 6 rum fordelt på 4 etager og har både døre og vinduer. Huset er fuldt møbleret med 14 farverige møbler i sydstatsstil, som vist på billederne. Hvert rum er unikt udstyret med møbler der passer til den funktion, der er tiltænkt rummet. Dukkehusets konstruktion er meget robust.
Stueetagen er delt i to rum - et badeværelse med badekar, håndvask og toilet og en dagligstue med et sofa arrangement, sofabord og pejs at varme sig ved. 1. etage er ligeledes delt i 2 rum - et køkken med komfur og en spisestue med spisebord og to stole. De to nederste etager forbindes af en smuk hvid trappe.
2. etage er et soveværelse med en stor flot himmelseng i hvide og beige nuancer. Huset er udstyret med to altaner, som der er udgang til på sider af værelset. Den ene altan har en hængesofa, mens den anden har en stol til dejlig afslapning. 3. etage er et loftrum med fine detaljer og plads til opbevaring af møbler og andet dukketilbehør.
Der er lagt op til en masse gode og sjove timers leg med dette smukke dukkehus og det er stort nok til at flere kan lege med det samtidig.
Der medfølger ingen dukker, men der kan anvendes dukker op til 30 cm.
Leveres usamlet med udførlig samle instruktion.
Anbefales fra 3 år
Måler: 86 x 34 x 130 cm
Leveres KUN til adresser i Danmark

Specifikationer

Yderligere information