På lager

Jakke LEGO Tec med all-over print fra LEGO Wear - Mørk Navy

Specialpris 119,99 DKK
Pris: 599,95 DKK

* Obligatoriske felter

  •  

    30 dages fuld returret

  •  

    Gratis Gaveindpakning

  •  

    Fri fragt over kr. 999,- til Pakkeshop

Beskrivelse
Varenummer: 18900-589

Flot ensfarvet navy LEGO TEC forårsjakke til piger i et lækkert let materiale. Jakken har et LEGO Tec badge på brystet i imiteret læder.
Jakken kan klare et vandsøjletryk på 3000 mm. Den vind- og vandtætte jakke er lavet af et slidstærkt, let og behageligt materiale. Alle sømme er tapede med en specialtape på den indvendige side, og dermed opnås 100% vandtæthed.
Forårsjakken er med tyndt for og uden vattering.
Forårsjakken lukkes med YKK lynlås med zip-puller. Hagebeskyttelse samt vindstolpe over og under lynlåsen. Jakken har to forlommer og en brystlomme som er lukket med Velcro. 3M reflekser for og bag for god synlighed. Justerbar elastik i taljen så jakken kan justeres til at passe dit barn perfekt. Den aftagelige hætte er påsat med et trykknapbånd, udviklet for at undgå små dele på jakken. Trykknapbåndet kan skjules hvis hætten tages af jakken. Hætten har flot stribet for indvendigt. Navnelabel og detaljebånd indvendigt i jakken.
Dette LEGO Tec produkt er overfladebehandlet med en miljøvenlig Bionic behandling der er fri for flourstoffer, denne behandling forbedrer den vand- og smudsafvisende effekt på stoffet.
Når du køber denne jakke får du en gratis børnebillet til LEGOLAND med i købet. Entrébilletten er en endagsbillet, der er gyldig for børn op til 12 år. Billetten kan indløses i Legoland i Billund eller Günzburg i sommersæsonen 2017. Ved eventuel retur af din LEGOwear vare, skal billetten returneres sammen med varen.

Specifikationer

Yderligere information