Gabby's Dollhouse

Gabby's Dollhouse Cat-Tastic Cruise Ship

699,00  DKK
På lager
1-3 hverdage
Varenummer
6066583

Har du nogensinde drømt om at eje dit helt eget krydstogtskib? Det kan du komme til nu. Sættet indeholder mere end 18 dele og det er et absolut must-have for de små Gabby's Dollhouse fans. 

Gabby og MerCat nyder livet på dette fantastiske skib og der er masser at give sig til. De kan tage sig en dukkert i den fine katte-formede pool, eller de kan tage plads under parasollen lige ved siden af smoothie-baren. Her kan de få sig en hurtig snack. Når de er færdige med at nyde solen, kan de gå ned under dækket for at spise med stil under lysekronen. Når middagen er spist, kan man vende dessertbuffeten og vupti! Frem kommer DJ-pulten. Drej lysekronen og forvandl den til en diskokugle og gør klar til at danse hele natten. Gabby kan faktisk danse, hvis du placerer hende på dansegulvet og drejer på fingerhjulet. I mellem dansene får Gabby lyst til at tage billeder. Tag hende med over i foto-boksen og brug foto-rekvisitterne og leg at du tager nogle flotte billeder.

Ligesom i hvert afsnit af serien, så skal den særlige dukkehus-levering selvfølgelig pakkes ud. Find en overraskelse som du kan bruge, når du leger med skibet. En lille ekstra overraskelse, er QR-koden som er inde i leveringen. Den kan du scanne og bruge inde i Gabby's Dollhouse app'en, hvor du får en særlig belønning.

Som en lille ekstra ting, så kan både dukkehuset og alle deluxe-rum bruges sammen med krydstogtskibet. Dukkehuset kan kobles sammen med skibet via en rampe og rummene kan forbindes via krydstogts-skibsdøren. Dukkehus og deluxe-rum kan altsammen købes her på siden og medfølger ikke i dette sæt.

Skibet anvender 3 x AAA-batterier, som ikke medfølger.

Alder: 3 år+

 

Specifikationer
MærkeGabby's Dollhouse
Leveringstid1-3 hverdage