Levering: 1-3 hverdage
Fri fragt over kr. 489,- til GLS Pakkeshop
Kundeklub - Optjen 5% i bonus
PRIS
3 stk
7 stk
13 stk
35 stk
ALDER
25 stk
25 stk
30 stk
40 stk
41 stk
41 stk
39 stk

Fødselsdag

At holde fødselsdag er en ganske særlig dag for dit barn, og vi har her på siden samlet nogle af vores bedste bud på hvordan du kan gøre dit barns fødselsdag til noget særligt.
Se vores flotte udvalg af indbydelser og fødselsdagskort til dit barn fra Maileg og Mudpuppy. Og se også vores festlige udvalg af dekorationer til fødselsdagsfesten, gør dagen ekstra festlig med en flagguirlande fra Imagetoys og Maileg. Og pynt bordet og kagen med et fødselsdagstog eller karavane og fødselsdagstal fra Friisenborg og Goki.


Før DKK 399,95
DKK 319,96
  

Spar DKK 79,99
Læs mere

Bliv inspireret til børnefødselsdag her >>

For det helt lille barn på 1-2 år er dagen ikke rigtig noget de vil huske. Men det er en stor dag for os forældre. Barnet vil selvfølgelig elske at være i centrum og hun vil også nyde de dejlige gaver, flagene og lysene i kagen. Fødselsdagsbordet vil helt sikkert være et hit med et af vores flotte fødselsdagstog fra Friisenborg og Goki.
Når dit barn bliver 3 år og opefter bliver det for alvor barnets dag, og det bliver sjovt at holde børnefødselsdag. Jo ældre de bliver,  jo flere forventninger har dit barn til dagen og jo mere kan barnet nddrages i planlægningen af fødselsdagen.
Børn kan for eksempel godt lide temafester og her har vi et udvalg af ting til festen. Hvad med en piratfest med pirat flag guirlande, hvor børnene skal ud på en “ægte” skattejagt og finde skattekisten med slik eller vores finde guldmønter fra Melissa & Doug og Den Goda Fen. Eller en Olympiade fest, hvor børne kan konkurrere mod hinanden med vores fødselsdagslege sæt fra BS. Her kan børnene dyste i bla. Sækkeløb, æggeløb og balance løb.
Og er du på jagt efter den helt rigtige og unikke fødselsdagsgave til dit barn, så finder du helt sikker en masse flot kvalitets legetøj her hos Legehimlen. Kig i vores menu øverst på siden under legetøj, og lad dig inspirere af vores store udvalg her på siden.

Leveringstid

Din ordre vil blive leveret inden for 1-3 hverdage.

Ring meget gerne på 21 43 13 27, hvis din ordre haster og skriv gerne en bemærkning på din bestilling. Så sørger vi for, at få ordren frem i køen.

Kundeservice

Vi ønsker at yde en god kundeservice og hvis du har spørgsmål eller forslag, så hold dig endelig ikke tilbage. Webshoppen er altid åben.

Åbningstider på telefonen:

Mandag - torsdag: Kl. 9:00-15:30
Fredag: Kl. 9:00-15:00

Legehimlen.dk  |  Villemoesvej 2  |  7560 Hjerm  |  E-mail: info@legehimlen.dk  |  Mobil: 21 43 13 27  |  Bankkonto: 7500-1465360  |  CVR 30612442