På lager

Leveringstid: 1-3 hverdage

Fødselsdagstog med garder og 9 tal fra Kids by Friis

Specialpris 301,88 DKK
Pris: 449,00 DKK
  •  

    30 dages fuld returret

  •  

    Gaveindpakning kan tilvælges på varen

  •  

    Fri fragt over kr. 499,- til GLS Pakkeshop

Beskrivelse
Varenummer: FR22007

Utrolig flot håndmalet fødselsdagstog fra danske Friisenborg. Ikke ét fødselsdagstog er ens, da de er håndmalet og hvad er ikke bedre end at have sit helt eget unikke fødselsdagstog?
Fødselsdagstoget er dansk design og toget føres an af en fin garder efterfulgt af fire vogne. Den ene vogn er en stor muffin, hvor der kan sættes et fødselsdagslys i. Dernæst er der en vogn med en rigtig flot elefant, som kan holde et flag med snablen. Flagen sættes fast i et lille hul nede i vognen. Den tredje vogn er en pakke, hvor der også kan sættes et fødselsdagslys. Det sidste tog er med en søløve og heri kan tallet sættes.
Fødselsdagstoget måler (L x B x H): 45 x 7 x 20 cm.
Fødselsdagstoget vil være en utrolig flot barselsgave, dåbsgave til drenge og piger eller som 1 års fødselsdagsgave.
Der er mulighed for at købe en ekstra vogn til fødselsdagstoget. Vognen er en flot cirkus løve inkl. 10 tal, så der er mulighed for at bruge fødselsdagstoget i mange år. Se varen under relaterede produkter.
Fødselsdagslys kan købes her på shoppen. Goki fødselsdagslysene passer IKKE til Friisenborgs fødselsdagstoge. De er lidt for store, men ved at dreje dem ned i lyseholderen kommer de til at passe nogenlunde deri. Dette er dog på eget ansvar.

Specifikationer

Yderligere information

Leveringstid1-3 hverdage
MærkeKids by Friis