Filibabba

Filibabba Svømmevest, 3-4 år - First Swim

Tilbudspris 270,00  DKK Regulær pris 379,00  DKK
På lager
1-3 hverdage
Varenummer
FI-02993

Svømmetræning skal gerne være sjovt og spændende for barnet og med denne seje svømmevest, så er man godt på vej. Vesten beskytter de mindre med en UV-faktor 50+ og giver barnet en stor krammer samt lidt ekstra selvtillid når der skal øves svømmetag. Vesten hjælper barnet med at opretholde en naturlig svømmeposition, så det bliver lettere at flyde under svømningen.

Svømmevesten tilpasser sig nemt barnets fremskridt i vandet og ved hjælp af de aftagelige skumelementer i vesten, kan du selv styre for meget støtte barnet behøver. Når barnet svømmer frit uden behov for nogen støtte, kan vesten bruges som en ekstra UV-beskyttelse i solen. For optimal support anbefaler vi at du altid sørger for tilstrækkelig opdrift.

Denne svømmevest er i det skønne "First Swim"-print, som har motiver af en masse nuttede skildpadder, som er klar til at tage dit barn i hånden på jeres første svømmetur.

Vesten findes i 3 størrelser:

1-2 år: Anbefalet vægt 11-15 kg, brystvidde 51 cm

3-4 år: Anbefalet vægt 15-19 kg, brystvidde 56 cm

5-6 år: Anbefalet vægt 19-30 kg, brystvidde 62 cm

Husk at en svømmevest ikke er et livreddende produkt, og beskytter ikke mod drukning. Derfor skal vesten anvendes under konstant og kompetent opsyn af en voksen. Den er ikke egnet til sejlads.

Alle Filibabbas svømmeveste er grundigt testet og godkendt i henhold til den europæiske standard EN-13138-1 samt er CE-mærkede.

Materiale: 30% neopren, 20% polyester og 50% EPE skum

Vaskeanvisning:

Vask vesten separat i hånden.
Brug en mild sæbe.
Må ikke tørretumbles.
Må ikke stryges.
Tåler ikke blegning.
Tåler ikke kemisk rens.

Specifikationer
MærkeFilibabba
Leveringstid1-3 hverdage