Filibabba

Filibabba sprinkler pool Alfie - Little Sailor

Tilbudspris 99,00  DKK Regulær pris 249,00  DKK
På lager
1-3 hverdage
Varenummer
FI-01879

Filibabbas plaskemåtte Little Sailor er perfekt til små børn, som ikke er store nok til til at almindeligt badebassin, men stadig gerne vil være med i vandlegen.

Plaskemåtten tilslutter du vandslangen. Så fyldes måttens bløde sider kontinuerligt med vand og fungerer som en sprinkler. Midten af måtten bliver fyldt med få centimeter vand, der er skønt for barnet at plaske i. Sprinklermåtten bliver hurtigt et sommerhit, der byder på timevis af vandleg. Med et diameter på 100 cm passer sprinkleren nemt ind i enhver have.

Sprinklermåtten er lavet af ekstra tykt 0,25 mm PVC, som er fri for BPA og den er meget slidstærkt. Tre reparations-klistermærker er inkluderet, så du kan nyde sprinkleren så lang tid som vejret tillader.

Mønstret Little Sailor er et drømmende og eventyrlystent mønster, der tager dig med ud til havet. De søde maritime elementer boltrer sig foran en rolig blå baggrund. Udforsk printet med dit barn og snak om elementerne eller find på jeres egen lille fortælling.

Advarsel: Hold altid øje med børn som bruger sprinklermåtten eller er i nærheden af den.

Alle Filibabbas badeprodukter er grundigt testede og godkendt ifølge den europæiske standard EN-71, og alle bærer CE-mærket.

 

Materiale: 100% miljøvenlig PVC, fri for BPA og phthalater

 

Vaskeanvisning:   Rengøres i varmt sæbevand og lad den derefter lufttørre.

 

Mål: Diametter 100 cm og 5 cm høj

Specifikationer
Leveringstid1-3 hverdage
MærkeFilibabba